مژه مصنوعی بذار خب عیچ ریملی در حد مژه مصنوعی نمیشه وگرنه مژه مصنوعی نمیذاشتن
من جاریم یه رملی میزنه که اوایل فکر میکردم مژه است ولی وقتی فهمیدم ریمله گفتم اسمش چیه گفت برات میفرستم ولی هنوز هم نفرستاده منم بعد چند بار روانداختن دیدم میبیچونه بیخیالش شدم
❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
چند بار بهش گفتم مهسا جون این ریملت خیلی خوبه من فکر کردم مژه مصنوعی زدی اسمش رو بگو منم بگیرم گفت باشه میفرستم هر دفعه هم گفت وای الان یادم نیست اسمش چیه نمیدونم کجا گذاشتمش خلاصه بدم اومد بیخیال شدم...حالا خود خنگم همه چیز که کیفیت خوبی دارن سریع پیشنهاد میدم بقیه هم بخرم😬
❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرمکه اومدی کشیدی آروم آروم عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلکک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمیارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️ به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..