2777
2789
عنوان

دلم گرفته💔

90 بازدید | 12 پست

شوهرم بامن نامردی میکنه.‌‌..وسط دعوا پز ثروت خواهرشو داد ک بهانه ای ک مهریه اش ۱۴ تاست منم کن انتخاب کردم...اما الان فهمیدم بجز اون مغازه هم ب اسمش زدن..

حالا شوهرم پز اونو بمن میده و  اون یه زن بی هنر بداخلاقه و تازه بدوران رسیده...

من خیلی تو زندگیم زحمت کشیدم ولی پدرم هیچوقت خسیس نیست.   اما شوهرم نامرده و خانوادش خسیسن...و منو تحقیر کردن با بی محلی و کادو ی  ارزون.

خانواده من ورشکسته شدن بمن کادو طلا دادن تولدم اما پدرمادر شوهرم پول خورد دادن بااینک ملیاردن. از ثروتشونم هیجی نصیب ما نمیشه

عزیزم هیچ وقت خودت رو درگیر اینجور مسائل نکن

شوهرت میگه اصلا به حرفش توجه نکن

آخه حیف نیست سر این حرفها دلت بگیره

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

عزیزم میدونم خیلی اذیت شدی

اما خودت یه بار دگ با یه دید دگ تاپیکتو بخون 

این مسائل سر جمع اهمیت چندانی ندارن

خودتو پیر نکن بخاطر این چیزا شاد باش برای خودت و حرص نخور چی برات کادو گرفتن

خب توام باهاشون مث خودشون باش 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم هیچ وقت خودت رو درگیر اینجور مسائل نکن شوهرت میگه اصلا به حرفش توجه نکن آخه حیف نیست سر این ...

اخه قبل ازدواجون شوهرم منو گول زد گفت ببین مهریه خواهرم ۱۴ سکه است بااینک سوهرش خیلی پولداره‌.منم گول خوردم .حالا فهمیدم نقد گرفته بقیشو...

و حالا خواهرش کم محلی بمن میکنه و خانوادش.

تنها افتادم...

خودشوهرمم بداخلاقه و ببخشید احمقه. هرجی میگم جور بدتر برداشت میکنه

اخه قبل ازدواجون شوهرم منو گول زد گفت ببین مهریه خواهرم ۱۴ سکه است بااینک سوهرش خیلی پولداره‌.منم گو ...

سعی کن با سیاست همسرت رو بکشی سمت خودت

خانواده همسرت هم مهم نیستن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
دونفری ۵۰ تومن دادن... ابروم جلو خانوادم رفت

ولشون کن 

آبروی تو نرفته آبروی خودشون رفته

آدم خسیس فقط خودشو زیر سوال میبره 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
سعی کن با سیاست همسرت رو بکشی سمت خودت خانواده همسرت هم مهم نیستن

هرکاری میکنم شوهرم سمت خانوادشه...  مثل دشمنه بامن

میگه میخنده نازم میکنه اما تو دلش انگار نقشه کشیده .... نمیدونم متوجه میشید یا ن....  تو دلش نقشه میکشه و  یه حرفو بمن درست نمیزنه و هزارمدل میگه

هرکاری میکنم شوهرم سمت خانوادشه...  مثل دشمنه بامن میگه میخنده نازم میکنه اما تو دلش انگار نقش ...

تاحالا نشستی از ته دلت با مهربونی باهاش حرف بزنی؟

خانواده همسرت پُرش نمیکنن

تاحالا نشستی از ته دلت با مهربونی باهاش حرف بزنی؟ خانواده همسرت پُرش نمیکنن

بله اونا پرش میکنن... ولی وقتی میگم میگ ن اونابتو کاری ندارن اصلا ن حرفی نمیزنن درموردت

دروغ میگ

ن لایقش نیست مهربون حرف بزنم خیلی بمن بدی کرده.نامردی  و بدجنسی

عزیزم همسرت دوستت داره

فقط انگار خانوادش نمیذارن😔