2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاورها هم خیلی گرونن هفته پیش 150 دادم هیچ نشد وقتم تموم شد

به خودت انگیره بده   کارهایی که دوس دلری رو انجام بده   تنها نباش   اهنگ های شاد گوش کن   

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🙏

به چیزای مثبت فکر کن.خودتو سرگرم کن فیلم ببین کتاب بخون زبان یاد بگیر.کار خونه کن.بعدشم به مشکل فکر نکن همه مشکل دارن بزارش به حال خودش.اونایی که میگن مشاور.مشاور همینارو میگه اینقدر مطلب روان شناسی هست که ادم کافیه بخونه و عمل کنه

به چیزای مثبت فکر کن.خودتو سرگرم کن فیلم ببین کتاب بخون زبان یاد بگیر.کار خونه کن.بعدشم به مشکل فکر ...

چند باری زنگ زدم مشاور فقط فرصت شد من حرف بزنم نمی‌دونم اصلا چی دلم میخواد 

چند باری زنگ زدم مشاور فقط فرصت شد من حرف بزنم نمی‌دونم اصلا چی دلم میخواد 

ادم خودش میدونه چی میخواد و چی آزارش میده.فقط کافیع صادق باشه با خودش.مناسفانه اکثرا  حداقل یه دوره افسرده میشن

ببین فقط روان درمانی کمکت میکنه 

میدونم هزینه ها بالاس و وقت مشاوره کمه ولی تنها راهش همینه

من روانشناس و درمانگر خیلی عالی سزاغ دارم که مشکل خودم و خواهرم رو حل کرد 

هرینه ش هم خیلی خوبه نسبت به بقیه جاها

فقط دیر وقت میده سرش شلوغه باید مدت نسبتا زیادی رو منتظر بمونی ولی واقعا ارزشش رو داره چون جواب میگیری

خواستی بهم پیام بده شمارشو برات بفرستم

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
ببین فقط روان درمانی کمکت میکنه  میدونم هزینه ها بالاس و وقت مشاوره کمه ولی تنها راهش همینه م ...

سلام بله ممنون میشم شمارشو برام بفرستم خودم یه چند باربه یکی زنگ زدم در حد یه جمله راهنمایی میکرد هر دفعه هر زنگ میزدم مشکلم از اول می‌گفتم کل وقتو می‌گرفت آخرش هیچی اینگار پول هدر دادم

سلام بله ممنون میشم شمارشو برام بفرستم خودم یه چند باربه یکی زنگ زدم در حد یه جمله راهنمایی میکرد هر ...

ببین هزینه ش ساعتی ۱۲۰ اگه اوکی بودی بهم پیام بده برات بفرستم 

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
ببین هزینه ش ساعتی ۱۲۰ اگه اوکی بودی بهم پیام بده برات بفرستم 

باشه اشکال ندارد نیم ساعتی هم داره؟ من جایی زنگ میزنی ساعتی صد و پنجاه بود البته بیست دقیقه هم داشت