baharrzd مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 1275 عنوان شب بخیر 69 بازدید | 9 پست شب اگر بی یادمولایم فرو بندم دو چشمصبح فردا چشم منبینا نباشد بهتر است ...#شب_بخیر_مولای_غریبمبه امید ظهورت در جمعه پیش رو🌼 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج⭐️ شبتون مـــهــــدوی 1399/09/07 | 01:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 شب شما هم بخیرممنون بابت متن قشنگ تون فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
شگفتی عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 4943 دلیلش و توی خودت بگرد نماز میخونی؟ اول وقت میخوتی؟ به پدر مادرت احترام میزاری؟ ازارشون نمی ... بله ولی بخاطر اینکه بچه کوچیک دارم اول وقت نمیخونم اما اولین فرصت صدالبتهنه خدا رو شکر خدا این رحمت رو شامل حالم کرده که همیشه خیرخواه پدر و مادرم هستم 🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷
baharrzd مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 1275 بله ولی بخاطر اینکه بچه کوچیک دارم اول وقت نمیخونم اما اولین فرصت صدالبته نه خدا رو شکر خدا این رحم ... خداروشکرپس بازهم دقت کن ببین چی شدهالبته شاید امتحان خدا باشه چون بنده شاکری هستی خدا میخواد ببینه بازهم توی سختی ها شاکری یا نه به خودش و امتم زمانت پناه ببر کمکت میکنن
شگفتی عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 4943 خداروشکر پس بازهم دقت کن ببین چی شده البته شاید امتحان خدا باشه چون بنده شاکری هستی خدا میخواد ببی ... ممنونم عزیزم دلم رو آروم کردیآخه همش میگفتم شاید بخاطر گناهام دیگه خدا محبتش رو شامل حالم نمیکنه یعنی لایقم نمیدونه😔 🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷
baharrzd مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 1275 ممنونم عزیزم دلم رو آروم کردی آخه همش میگفتم شاید بخاطر گناهام دیگه خدا محبتش رو شامل حالم نمیکنه ی ... نه خدا که منتقم نیست ازمون انتقام بگیره خدا مهربونه رحیمه توی سجده بهش بگو خدایا منو سخت امتحان نکن من تحملشو ندارم به من آسون بگیر یا ارحم الراحمین
شگفتی عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 4943 نه خدا که منتقم نیست ازمون انتقام بگیره خدا مهربونه رحیمه توی سجده بهش بگو خدایا منو سخت امتحان نکن ... مرسی گلم که وقت گذاشتی🌹 🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷
baharrzd مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 1275 مرسی گلم که وقت گذاشتی🌹 فدات برات دعا میکنم زندگیت بیفته روی غلطک
شگفتی عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 4943 فدات برات دعا میکنم زندگیت بیفته روی غلطک لطف میکنی جانم در سایه امن خداوند زندگیتون مستدام 🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷