2821
2789
عنوان

میشه دردل کنم

74 بازدید | 6 پست

سلام خیلی دلم گرفته گفتم شاید کسی اینجا حرفی بزنه راهکاری بده دلم بازشه

من وشوهرم باسختی زیاد خونه خریدیم بخش زیادی ازحقوق شوهرم میره برای قسط حس میکنم بقیه درآمدشم اصلا برکت نداره یعنی هردفه ی اتفاقی میفته برامون تااون کم هم زود ازدستمون میره بی پول میشیم اصلا انگارسختی ها میان سراغمون همش

ب تازگی خودم فهمیدم مریضم بیماری هاشیموتو دارم حالا همه اینا ب جهنم پسرم چند روزه صبحانه ناهار رومیخوره اما شبا حالش بهم میخوره بردمش دکتر براش سونو آزمایش نوشت جوابه ازمایش شنبه میاد امروز بغض کرده بود ب عمش تلفنی داشت توضیح میدادازوقتی بغضش رو دیدم دنیا روسرم خراب شده دلم برای معصومیتش درماندگیش سوخت داغونم 

ان شاءالله که شنبه جواب آزمایشش خوب باشه و با یه درمان کامل بهبودی پیدا کنه.

عزیزم خیلیا الان حسرت خونه به دلشون مونده خدا رو شکر کن تا نعمتات بیشتر بشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ان شاءالله که شنبه جواب آزمایشش خوب باشه و با یه درمان کامل بهبودی پیدا کنه. عزیزم خیلیا الان حسرت ...

من همیشه بعد نماز خداروشکرمیکردم نمیگم خیلی معتقدم اما آدمای بدی نیستیم دلم همش میگیره میگم خدا چرا بااونایی که نماز نمیخونن واعتقاد ندارن چرا خیلی خوبه

من همیشه بعد نماز خداروشکرمیکردم نمیگم خیلی معتقدم اما آدمای بدی نیستیم دلم همش میگیره میگم خدا چرا ...

بالاخره هرکی یجای زندگی وایساده دیگه. ناامید نباش. داشته های هرکدوممون آرزوی یکی دیگست. ان شاءالله تاپیک میزنی به زودی که پسرت حالش کامل خوب شده💝

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄