2777
2789
عنوان

لیزر بکیینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 116 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میدونم  جاش اینجا نیست ولی من بلدنیستم تاپیک بنویسم فقط بلدم نظرمو ارسال کنم کسی میتونه یادم بد ...

توی صفحه اصلی اون بالا سمت چپ زده+تاپیک بزن روش دیگه قسمت عنوانو و اینا رو کامل کن و اخرم ارسال نظر رو بزن

عضو گروه نارنجی  🍁 وزن اولیه ۷۲ 🍁 وزن فعلی ۷۱و۵۵۰🍁 هدف اول ۶۸  🍁 هدف دوم  ۶۴  🍁هدف سوم ۶۰  🍁وووو......هدف نهااااایییییی ۵۸  
کندلا ۲۰۲۰ دفعه پیش یه گاز هم اضافه شده بود یر دستگاه رو خنک میکرد خیلی تو کاهش درد و تورم تاثیرداشت

اره دقیقا انگار باد میز نه رو پوست و درد رو اصلا متوجه نمیشی.منم الکساندرلایت کندلا ۲۰ ۲۰ هست.عجیبه اینهمه اختلاف قیمت🤨

یاشاسین آذربایجان💓✌

اره دقیقا انگار باد میز نه رو پوست و درد رو اصلا متوجه نمیشی.منم الکساندرلایت کندلا ۲۰ ۲۰ هست.عجیبه ...

بخاطر کمپانی ساخت دستگاه و فیک و اصل بودنش هست 

بعضیا ساخت امریکا هستن که اصل 

بعضیا ساخت چین که فیکه و به سختی میشه فیوک و اصل بودنش رو تشخیص داد

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
دردش چطوریه؟من بعد از پلاتنیوم دست و پاهام میلرزه از دردهای لحظه ای که کشیدم روی تخت

خیلی خیلی کمتراز دایوده زودهم تموم میشه کولینگ داره 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
اره دقیقا انگار باد میز نه رو پوست و درد رو اصلا متوجه نمیشی.منم الکساندرلایت کندلا ۲۰ ۲۰ هست.عجیبه ...

واقعا.تازه تعرفه های جدیدشون بالاتره من چون قبل ثبت نامه پکیج کامل کردم روشون نمیشه بیشتر بگیرن .فول بادی یک ملیوت و دویست