ویدو مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 69 عنوان دوستا 131 بازدید | 6 پست برام دعا کنید 😔 کسی پشت سرم حرف زده دوست پسرم باور کرده می خواد کات کنه 1399/09/07 | 00:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشید۶۷آرین عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5982 اوه...اوه...خدا به دادت برسه.... زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
ویدو مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 69 اوه...اوه...خدا به دادت برسه.... 😔۶سال پیش باهاش دوست بودم کات کردیم زن گرفت الان جدا شده دوباره باهام دوست شدیم هرکی هرچی تو این ۶سال تونسته از من به اون گفته اونم باور میکنه 😞
anglewriter عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 11893 دوستم نمیخوام جبهه بگیرماما بنظرت کار درستی بوده کسی که رفته و برگشته رو باز بپذیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخدا ارزش ما خانوما بیشتر از این حرفاست خانوم گلبنظرم از این رابطه بیرون بیابذار هممممممممممه متوجه ی عزت نفست بشن لطفااااااااااااا فرشته ساداتم / تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند
ویدو مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 69 دوستم نمیخوام جبهه بگیرم اما بنظرت کار درستی بوده کسی که رفته و برگشته رو باز بپذیری؟؟؟؟؟؟ ... میدونم همه بهم گفتن خانوادم که فهمیدن کلی داستان شد ولی دوسش دارم اون موقع ۱۵سالم بود اولین نفری بود که باهاش بودم
anglewriter عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 11893 میدونم همه بهم گفتن خانوادم که فهمیدن کلی داستان شد ولی دوسش دارم اون موقع ۱۵سالم بود اولین نفری بود ... چی بهت بگم گلم؟میدونم که سخته برات پذیرششاما به فکره خودت باش لطفااااااااااا فرشته ساداتم / تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند
ویدو مدیر استارتر عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 69 چی بهت بگم گلم؟ میدونم که سخته برات پذیرشش اما به فکره خودت باش لطفااااااااااا ممنونم از نظرت عزیزم