2777
2789
عنوان

ی راهکار بدید

78 بازدید | 17 پست

مادرشوهرم همیشه جلو عروسا با پسراش دعوا داره .من بدم میاد ب  شوهرم بی احترامی کنه شوهرمنم هست میتونن وقتای دیکه دعوا کنن .کلا زبونش درازه .حس میکنه فوری باید جواب بده .ماها اذیت میشیم یعنی من و جاریم .شوهرامونم خجالت میکشن مثلا جلو جاریم با برادرشوهرم دعوا میکنه برادرشوهرم تا غروب تو اتلق میشینه بیرون نمیاد از خجالت .اما جاریم تحمل میکنه .منم این شرایطو دارم بدم میاد . .عادت کرده ب بی احترامی ..چیکارکنم ؟نمیشه ی جوری فهموند ک من دلگیر میشم از این حرکتش ؟خوب بعدا دعوا کنن دقیق میذازه وقتی ما میایم ..

مثلا ی بار قبلا پیش دامادش از دخترش بدمیگفت یعنی جلو من و دامادش و دختزش داشت میگفت اره این دخنرم اصن طرف نمیشوره فلان چتدین بار تکرار کرد اخرش دامادش گفت خوشم نمیاد من ک میام اینجا از زنم بد بکی و دعواش کنی ..من میخوام بلهاش زندکی کنم دید خوبی دارم‌بهش ..و بعدا خواهرشوهرمم چندبار بهش میگفت شوهرن ک اومد حرف دعواهامونو نزن  ..تا بعدا دست برداشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون لحظه جمع کنید برید خونتون

😂خدایا اصن فکر نمیکردم متاهل شدن این جور دردسرام داشته باشه ...اما ی بار دیگه اینکارو کنه دیگه نمیام تازه الانشم میگم دیگه نیام خونش  ..بنطرت قصدش چیه از این کار

مثلا ی بار قبلا پیش دامادش از دخترش بدمیگفت یعنی جلو من و دامادش و دختزش داشت میگفت اره این دخنرم اص ...

دیگه اینمدلیشو ندیده بودم که بچه های خودشو پیش عروس دامادا ضایع کنه 🙄🙄

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....