2789
سلام مامانا نی نیم خیلی بازیگوشه موقع بیداری اصلا شیر نمیخوره حتی صبر کردم تا کامل گرسنه شه ولی بازم اثری نکرد.تحرکش خیلی زیاده فقط تو خواب میتونم بهش شیر بدم .دیگه تا مرز جنون رسیدم. ........
کمکم کنید تا کی اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دختر منم تحرکش خیلی زیاده ولی شیر خشک می خوره نمی دونم نی نی شما شیر خودتون رو می خوره یا نه؟ ولی دکتر آویسا می گه تا وقتی که وزن گیری بچه مشکلی نداشته باشه جای نگرانی نیست.دختر منم اون اندازه ای که باید بخوره نمی خوره ولی خدا رو شکر وزن گیریش مشکلی نداره
عزیزم پسر منم همین طوره هر چی دکتر بردم میگه وزنش خوبه جدیدا بردم دکتر بهش یک قطره ویتان داده میگه اشتهاش زیاد میشه ولی هنوز که نشده دیروز تو تلویزیون میگفت بچه هایی که بیشتر از 2 ساعت علاقه به خوردن شیر ندارن باید براشون نگران بود شاید عفونت ادرار داشته باشن یا مشکل دیگه که شایع ترینش عفونت ادراره منم نگران شدم میخوام پسرمو ببرم آزمایش

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

و همچنین میگفت بعد از دوساعت خودتون هر جور شده با سرنگ قطره چکون شیر بریزید تو دهنش چون تا قبل از یکسال غذای اصلی بچه شیره و نباید کم بخوره من دیروز یکساعت به یکساعت با قطره چکون 3 درجه شیر میریختم تو دهنش چون بچه باید هر دوساعت برای بچه 6 ماه 7 درجه شیر بخوره ولی پسره من نمیتونه یکجا 7 درجه بخوره منم یکساعت به یکساعت بهش 3 درجه دادم پسر شما 5 درجه باید بخوره هر یکساعت با قطره چکون 2 درجه بهش شیر بده اگه شیر خودتو میخوره شیر خشک هم بهش بده پسر منم شیر خودمو میخوره بهش با قطره چکون شیر خشک میدم
خانمی دکتره گفت بچه هایی که کم شیر میخورن براشون غذای کمکیو زودتر شروع کنید من از 4.5 ماهگی شروع به دادن فرنی کردم از روزی دوقاشق چایخوری تا الان که رسیده به یک کاسه کوچولو همینو ادامه میدم تا 6 ماهش پر بشه بتونم چیزهای دیگه هم بدم
عزیزم یکی از بچه هایمنم اینطوری شده نظر عاطفه جون درسته باید غذای کمکی را شروع کنی در ضمن دکتر به من گفت خیلی محلش نذار تا بچه خودش را لوس نکنه هر وقت خواست بخوره البته غذای کمکی را بده
ممنونم از همتون.عاطفه جون دکتر نی نیم میگه وزن گیریش خوبه شیر خودمو بهش میدمولی میخوام تپل شه با این وضع شیر خوردن فکر نکنم.منم تصمیم دارم غذا رو واسش زود شروع کنم. ولی نمیدونم اول بهش چی بدم
یه عده میگن اول لعاب برنج بده بعد فرنی ،یکی میگه اول شیره بادوم و........
نمیدونم حرف کدومشون درسته
راستی یه سوال دیگه:عاطفه جون شماغذارو که زود شروع کردی قطره اهن هم بهش دادی؟اگه کسی میدونه کمکم کنه لطفا
عاطفه جان دختر من هم همین مشکل رو داره الان 6 ماه و 3 هفته اش هست دکترش دید که شیر کم می خوره غذای کمکی رو از 5 ماهگی شروع کرد حتماً اول از دکترش بپرس چون شروع کردم غذای کمکی قبل از اتمام 6 ماهگی ممکنه براش ضرر داشته باشه
دکتر دخترام گفتش که وقتی وزن بچه به دو برابر وزن زمان تولدش برسه دیگه میشه قطره آهن روزی 15 تا قطره داد

قبلش هم توی یه کتاب ترجمه شده خونده بودم که نوزادان خصوصا اونایی که کم وزن به دنیا میان باید قطره آهنو از دوماهگی شروع کرد...چون بیشتر خون بدن بچه در سال اول در بدنش تولید میشه و اگه اهمال کرد ممکنه در بزرگی دچار کم خونی بشه

من که درمورد بچه هام به توصیه دکترشون عمل کردم و شکرخدا مشکلی هم پیش نیومد
دختر من از پنج ماهگی همین طور شده. الان 13.5 ماهشه. اما به طور ادواری گاهی بهتر شیر می خوره گاهی هم نه. تمام آزمایشات رو هم انجام داده. خدا رو شکر مشکلی نداشته. با این جور بچه ها فقط باید صبوری کرد. چاره دیگه ای نداره.
سلام مامانا بسر منم رفلاکس داشت و از جهار ماهکی کم شیر میخورد دکترش کفت غذا رو شروع کنم و حریرهبادام بهش میدادم. أما الآن که شش ماهش شده تقریبا دو هفته است که غذا نمیخوره و لباشو جمه میکنه. اکه تجربه دارید کمکم کنید.
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز