2777
2789
عنوان

لطفا بیاید راهنماییم کنید و یکم حرف بزنم سبک بشم😢❤

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 29 پست
نمیدونم شاید😢 ای خدا چرا من عاشقش شدم  اولش میگفتم شاید از این دوست داشتنای زود گذره ولی الان ...

من چون خودم اینکارو کردم برای همون گفتم که جای خواهری میبینتت.

از چند سال پیش به کله پسرای فامیل که همسنم بودن به گفته مامانم گفتم داداش که یهو حرفم یا نگاهم سوءبرداشت نشه 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون خودم اینکارو کردم برای همون گفتم که جای خواهری میبینتت. از چند سال پیش به کله پسرای فامیل که ...

عزیزم حقیقتش منم به همشون از اول داداش میگفتم و به دختر خاله هام آجی ولی چندیاله دیگه به این پسر خالم داداش نمیگم چون واقعا دوسش دارم

ولی ممکنه اونم منو مثل یه خواهر کوچیک ببینه💔

ای خدا خیلی بده ندونی و یک طرفه باشه😢

اره ولی من نمیتونم بهش بگم... و اصلا هیچ راهی ندارم که بفهمم.... 

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
منم اصلا بروز نمیده که بفهمم کلا فقط شوخه و پسر فامیل هم هست میترسم بگم مسخرم کنه  یا بقیه بف ...

اره نگو مستقیم... اما غیر مستقیم حرف بزن دربارش

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
اره نگو مستقیم... اما غیر مستقیم حرف بزن دربارش

والا فکر کنم از بس این چندروز سوتی دادم 

با اینکه نمیخواستم اصلا بروز بدم 

شک کرد😟مثلا دست خودم نبود یهو ازش دفاع میکردم یا کاری بهم میداد  با اینکه زیاد حوصله ندارم پاشم و بقول مامانم تنبلم سریع پامیشدم براش میاوروم😳😭😫

والا فکر کنم از بس این چندروز سوتی دادم  با اینکه نمیخواستم اصلا بروز بدم  شک کرد😟مثلا ...

نه عیب نداره خوبه اینجوری بفهمه ولی مستقیم خوب نیست

گزارش#  

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
گزارش#  

بزار طول میکشه تا پاکشون کنن

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵