2777
2789
عنوان

درموردهمسر

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست
آره والاهمینم منواذیت کرده حالااگه به منم بگه میگم اشکالی نداره ثوابه ولی نمیگه وضع مالیشونم توپه

من اصلا ثواب رو قبول ندارم، طرف وضعش خوبه، ماشین بگشره بره، اصلا قشنگ نیست ، همسر شما این کار رو بکنه، مگه تاکسی هست، ثواب میخواد کنه، کلی خیریه و آدم ندار، به اونا کمک کنه

بنظرم شکاک بودن همیشه بد نیس..گاهی آدم باهوش و حواس جمع بودنو با شکاکی اشتباه میگیره.تو بیشتر به روا ...

حتماهمین کاررومیکنم درموردگوشیش 

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باشم از فکر و خیال دق میکنم

همین الان تازه 6 ماهه اومدیم خونه خودمون ماه اول همسایه بالایی دخترشو فرستاده در خونه خاله به آقات بگو بیاد خونمون مارمولک بکشه😐😐

یا همین چند روز پیش واحد طبقه ی 3 یه خانوم با پدر و برادرش که اوضاع جالبی هم نداره طبقاتمونم دو واحده ست اومده در میزنه میگه آقات و میگی بیاد کمکم در خرابه😕😕

اولا بگو داداش و بابات بیان کمک یا وقتی میگم کار داره چرا گیر میدی خب واحد رو برو رو بزن😕😕

آخرش خودم رفتم دیگه😑

من اعصابم خرد میشه اینا میان دیگه شما که شوهرتم همکاری میکنه من اصلا تحمل ندارم🤯🤯

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نمیشه الان شوهرت رو قضاوت کرد. ممکنه قصدش کمک بوده. حالا که خودشم اعتراف کرده که اونا رو برده. هر دف ...

بازم میترسم ناراحت شدم چراخانمه به من نگفت یاچراشوهرم زنگ نزدبگه باورکن اگه زنگ به خانمه نمیزدم شوهرم بهم نمیگفت

ماتازه اومدیم تواین خونه خانمه هنوزبااخلاق من آشنانشده منم خصلتم اینه که کسی کاری داشته باشه وبتونیم ...

دقیقا منم همین رو میگم

ی خانم با ی خانم دیگه خیلی راحتتر میتونه ارتباط برقرار کنه تا ی آقا

چطور میتونست ب همسرت بگه منو ببر فلان جا اون وقت ب خود شما سختش بود بگه؟

من باشم از فکر و خیال دق میکنم همین الان تازه 6 ماهه اومدیم خونه خودمون ماه اول همسایه بالایی دخترش ...

منم خسته شدم هرخونه ای که میریم شوهرم بایدکمکشون کنه اعتراضم میکنم میگه باشه نمیکنم اونوقتم میفهمم نه خیرآقابازم کمک خیرخواهی کرده

منم خسته شدم هرخونه ای که میریم شوهرم بایدکمکشون کنه اعتراضم میکنم میگه باشه نمیکنم اونوقتم میفهمم ن ...

نذار عزیزم

بگو خوشت میاد منم برم برا فلان همسایه (مثلا مجرده یا زنش نیست) غذا بپزم؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دقیقا منم همین رو میگم ی خانم با ی خانم دیگه خیلی راحتتر میتونه ارتباط برقرار کنه تا ی آقا چطور می ...

احسنت نظرمنم همینه چرابه من نگفت

نذار عزیزم بگو خوشت میاد منم برم برا فلان همسایه (مثلا مجرده یا زنش نیست) غذا بپزم؟ 

جالبش اینجان چندروزپیش یه آقایی اومدخونه من توحیاط بودم سلام دادجوابشودادم اونوقت که رفتم خونه گفت باکی سلام کردی گفتم به آقایی اومدتوحیاط که بره خونه صاحب خونه سلام دادجواب دادم گفت چراسلامشوجواب دادی

احسنت نظرمنم همینه چرابه من نگفت

ب نظرم خیلی عادی به همسرت بگو دفعه بعد اگه کاری داشت این خانوم فراموش نکنی ک ب من بگی یا بگو ب همسایه بگو کاری داشت ب خودم بگه تو تو زحمت ننداز خودتو

نه اصلا به دلت بد راه نده باهاش صحبت کن بگو دلم نمیخاد اینجوری باشه

باشه چشم فرداصبح که رفت سرکارواومدباهاش حرف میزنم

ب نظرم خیلی عادی به همسرت بگو دفعه بعد اگه کاری داشت این خانوم فراموش نکنی ک ب من بگی یا بگو ب همسای ...

باشه گلم حتمااینم میگم بهش 

جالبش اینجان چندروزپیش یه آقایی اومدخونه من توحیاط بودم سلام دادجوابشودادم اونوقت که رفتم خونه گفت ب ...

اگر شوهرت کار خطایی نمیکنه و سر و سری نداره باهاشون به حرفت گوش میده عزیزم فقط سکوت نکن با حرف زدن با دعوا  با هر چی که خودت میدونی درستش کن

خیلی صبوری بخدا

ولی اگر خودش کرم داشته باشه یواشکی کاراشو میکنه تو نفهمی دیگه