2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی از نزدیک ترین اقوام ما تو اون شرکته نزدیک ۳ و ۴ ساله ماکه ازش درامدی ندیدم اما خودش راضیه اما اینطور نیست همش از قانون جدب استفاده میکنن و باید زیر مجموعه جمع کنی اونا هم زیر مجموعه جمع کنن 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

کلاهبرداری. پارسال پسرداییم و همسرش از طریق یکنفر وارد شدن. پسرداییم که شغل اصلی خودش رو به امید واهی انصراف داد. الان تو گل گیر کردن.به فامیل التماس میکنن که ازشون بخرن. هنه جنساشون مونده روی دستشون. مشتری اول و اخرش خودتونین. گول حرفای چرتشون هم نخورید . فقط راس هرم سود میکنه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

خداروشکر بخدا خوشحال میشم اگر از تجربه من درس بگیرید و نا امیدی نیاد تو زندگیتون آخه من خیلی امیدوار بودم به خاطر اینکه خیلی بهم انرژی میدادن که میشه فروخت تبلیغ بزار واسه سیر سیاه و موتور شور و شامپو و دوراکلین