2777

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شهلا عاشق ناصر محمد خانی بود خواست به عهده بگیره ناصر ولی دم باشه و رضایت بده که نداد آخر که اعدام و خواست شهلا گفت نکشتم اما کسی باور نکرد الانم که سومی و گرفته خیلی کوچیکتر از خودش شیره ای هم شده 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
خب ناصر محمدخانی زنش رو کشت ؟ یا شهلا؟؟ شهلا اعدام شد؟ 

این فیلم در اصل شخصیت ناصر محمدخانی بود نشون داد که اون کشت توجه کرده باشی ی وعده ملاقات گرفت و شهلا واقعا دوستش داشت بهش گفت که ولی دم میشه و رضایت میده اما بر خلاف عمل کرد آخرش هر چی تو دادگاه داد زد من نبودم نشد که نشد اون بازپرس خیلی دوست داشت حقیقت و بگه و کمکش کنه اما شهلا از عشق زیادی خام ناصر شد و آخر اعدام شد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...