2777
2789
عنوان

انرژی ها

793 بازدید | 23 پست

واقعا و واقعا انرژی های ما رو زندگیمون اثر داره 

پس باید حتما کار کنیم رو خودمون و مدارمون 

غروب دلم گرفته بود و همینطور داشتم به مشکلات کل زندگیم!!😑😐😥 فکر می کردم و تو دلم غر میزدم و هی میگفتم خدایا خودت ببین چقدر مشکل داشتم پس کمکم کن دیگه زودتر ..کنار دست مادرم و مامان داشت رانندگی می کرد 

یهو به مسخره ترین شکل ممکن یه ماشین محکم زد تو ماشینمون 

درسته که طرف مقصر شد 

اما ماشین ما هم ناجور داغون شد و حدود ۲۰ تومن خرج برداشت 😒🤕🤐😕 

و این ناجور ترین تصادفمون بود

خداروشکر کسی اسیب جانی ندید اما واقعا ازار دهنده بود 

امروزم از صبح مامانم ازم انتقاد می کرد و مثل همیشه ی این سه ماه  حس ناکافی بودن بهم میداد فکر کنم خدا میخواست تنبهم کنه که شکرش نکردم 

و یا از بس فرکانس بدبختی و مشکل فرستادم یهو اینطور به خودمون برگشت 😥

بزرگترین درس امروز و این اتفاق برای من این بود:

گذشته اتو با همه ی اتفاقات بدش و گاهی خوبش رها کن ..دیگه هیچ وقت بهش فکر نکن...تو یه بار آسیب اون اتفاقات رو خوردی ..پس دیگه مرورشون نکن...بلکه با زبان خیر و شکرگزاری از خدا برای آینده ات چیزهایی که میخوای رو از پروردگار متعال بخواه..تصورشون کن و مطمئن باش خدا بهت می بخشه و میده اونچیزی که میخوای رو اونم زووود.

خدایا شکرت که من ،مادرم و اون خانواده سالمن و به خیر گذشت ؛خودت مراقب همه ادما باش و سلامتی رو نعمت هر روزه ی همه قرار بده. 

❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا اینطوره ،تا میتونی رو مدار عشق باش ،من معجزشو دیدم..بیخود نیست بدبختا بدبختر میشن و خوشبختا هر روز خوشبختر  

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

دقیقا اینطوره ،تا میتونی رو مدار عشق باش ،من معجزشو دیدم..بیخود نیست بدبختا بدبختر میشن و خوشبختا هر ...

من فکر کنم امروز خیلی روز بزرگی بود برام 

اخه از صبح با انرژی منفی شروع شد 

سر ظهر با یه سری از بچه های اینجا درباره جذب و اینکه یه خودم کمک کنم تا حالم خوووب و شاد باشه و ازدواج و کارام سر بگیره ، حرف زدم و تصمیم گرفتم واقعا شروع کنم و بهو غروب حالم از دستم در رفت و ...

دوست خوبم کاش تجربتو بنویسی تا من و خیلی از بچه های اینجا بخوننش و ببینن که مدار و انرژی چقدر موثره 

من فکر کنم امروز خیلی روز بزرگی بود برام  اخه از صبح با انرژی منفی شروع شد  سر ظهر با یه ...

والا هر روزم معجزه هست ،نیروی جذبم خیلییی بالاست البته فکر کنم بخاطر مراقبه های پی در پی اینطور شد ،فقط کافیه فکر کنم فلانی چطوره یا یه وقت بدشو بگم مریض میشه اگه خوبشو بگم بهم زنگ میزنه ناخواسته !!تی یروز تصمیم گرفتم شاد و خوشحال برم تو خیابون و ادم مورد علاقم پیدا کنم !!بخدا قسم که اتفاق افتاد .البته من رهاش کردم و ادامه ندادم چون در حال ازمایشای جذبم بودم..

حرفت درسته ولی در کل به صورت ناخودآگاه پذیرفتی که تصادف تقصیر تو بوده!!

حس می کنم به خاطر انرژی های منفی و اتفاقات خیلی بد گذشتم بود که نیم ساعت داشتم تو دلم و ذهنم مرورشون میکردم و باعث شد یه جذب منفی انجام بشه 

هر چند من کلا وقتی خیلی خانوادم تحت فشارم میذارن و ناراحتم می کنن یه اتفاق اینطوری که ضرر مالی داره برامون میوفته 

در صورتی که من تنها واکنشم به خانوادم ناراحتی قلبیه و حتی بروزشم نمیدم و هیجی تو ذهنمم نمی گم 

حالا اینکه ناخوادگاه من اینطور فکر کرده بده؟یا اشتباهه؟

اخه من می گم بس منفی فکر کردم و به مشکل یه مشکل دیگه پیش اومد و چند ساعت درگیری

یه روز صبح داشتم با همسرم میرفتم سرکار موتورمون از یه کوچه باریک داشتیم رد میشدیم حس کردیم مالید به یه ماشین ولی شک داشتیم پشتمون هم بازم موتور و ماشین بود بوق میزدن من گفتم ولش کن بریم حالا مالیدن هم شاید در حد یه خراش میشد 

من همون روز صبح طبق عادت رفتم به سگها غذا بدم اینکارو سالهاست انجام میدم و سگها منو میشناسن ولی یکی از سگا دستمو چنگ انداخت به طرز عجیبی اینکار هیچوقت تکرار نشده بود 

بعدش فکر که کردم فهمیدم این بازتاپ عمل خودم بود شاید کلا 200 تومن خرج اون ماشین بود ولی من اونروز 300 خرج کردم کزاز زدم و پماد گرفتم

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
یه روز صبح داشتم با همسرم میرفتم سرکار موتورمون از یه کوچه باریک داشتیم رد میشدیم حس کردیم مالید به ...

چقدر دقیق . بله ‌. کارما هست 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
حس می کنم به خاطر انرژی های منفی و اتفاقات خیلی بد گذشتم بود که نیم ساعت داشتم تو دلم و ذهنم مرورشون ...

اره تجمع انرژی منفی بشکل تصادف دراومد

البته چون با مادرت تو انرژی منفی هم فرکانس شدی تو تصادفم حضور داشتی 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
والا هر روزم معجزه هست ،نیروی جذبم خیلییی بالاست البته فکر کنم بخاطر مراقبه های پی در پی اینطور شد ، ...

نظر من به آذر_دخت رو تو همین تاپیک بخون و نظرتو بگو 

منم ی بار همش میگفتم من امروز عاشق می شم و ادم مورد علاقمو میبینم و ابنا و واقعا از طرف خوشم اومد اما خب اون بعد از دو دیدار ادامه نداد دیگه🙄 

منم دوست دارم مراقبه رو شروع کنم..با چه کلیپی و به چه روشی مراقبه می کنی ..اگه تونستی منو راهنمایی کن 

خیلی ممنون

ولی بعضی روزا دوست دارم فقط منفی جذب کنم یعنی غم و غصه ..و دلسوزی ..تاوانشم میدم ما این بخاطر اینه که ادمیزاد به غم معتاد تره تا شادی ..و شرایط غم همه جوره ریخته ..این اشتباهیه که سعی دارم کنترلش کنم و خیلییی کم شده فقط روزای قبل پریود غمگینم..

ولی بعضی روزا دوست دارم فقط منفی جذب کنم یعنی غم و غصه ..و دلسوزی ..تاوانشم میدم ما این بخاطر اینه ک ...

من برای تمرین ذهنم چهل روز میخوام هر صبح اینجا تاپیک مثبت بزنم 

امروز ظهر اولیشو زدم

مراقبه رو با تفحصِ خودت شروع کن ..من چه هستم ؟با شاهد و ناظر بودن در کل ِ روز بدونِ هیچ قضاوتی ..بدون ِ اینکه فکر و حس هات رو به خودت نسبت بدی فقط اگاه باقی بمان ..کانال ِ سوفیا ساناندا تو تلگرام ،عضو شو از اولین ویسش از اول کانال بخون و گوش کن .ببین چی متوجه میشی