2777
2789
عنوان

به دادم برسید

192 بازدید | 19 پست

سلام

من هیکلم نسبت به قدم نرمال و خوبه تا سال قبل صورت پری داشتم و قیافه دلنشینی اما تقریبا یک سال ک صورتم بشدت شروع کرده به لاغر کردن از اونجایی ک بینیم گوشتی صورتم از ریخت و قیافه افتاده جوانه گندم،سویق سنجد ،سیب زمینی، سیب آب پز ،ژله هرچی که بگید امتحان کردم ولی دریغ از کوچک ترین تغیری.این صورت باعث غصه خوردن مادرم شده و منو میبینه کلی غصه میخوره.به دادم برسید.چ کنمم

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خوردن اینا یه روز و یه هفته جواب نمیده باید ۱۲۰ روز بخوری 

ولی رازیانه خیلی خوبه هر شب دم کن با عسل بخور تا ۱۲۰ شب 

خود رازیانه رو آسیاب کن و دم کن که خودشم بخوری

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

چاق ک بشی صورتتم پر میشه

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

دندون عقل داری یا کشیدی یا هنوز درنیومده؟ 

دندون عقل باعث نشون دادن صورت پر  میشه 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

علت لاغری تو پیدا کن و رفعش کن.. قرص زینک پلاس بخور عصرا و ورزش داشته باش کمتر از گوشی استفاده کن  چاق میشی... منم مدل توام از یه سالی به بعد لاغر شدم الان رفتم قرق زینک پلاس خریدم میخورم اشتهام خیلی زیاد شده در کنارش ورزش هم میکنم