2777
2789
عنوان

بچهههههه ها بیاین کارتون دارم 🤯🤯

143 بازدید | 18 پست

بچه ها من سنم پایینه ولی دوست دارن ازدواج کنم میشه اونایی که سنشون کم بود ازدواج کردن بگن که ازدواج چطوریه آیا خوش بخت شدین یا نه همش بدبختی کشیدین البته من دوست دارم با یه آدم خوب ازدواج کنم اما نمیدونم چرا گیر دادم که داخل سن کم ازدواج کنم   

بقیه هی میگن که نه زود ازدواج کردن خیلی بده ولی من میگم که من خودم میتونم از پس کارام بر بیام یکیو میبینی دوست داره تو سن کم ازدواج کنه یکیم دوست داره موقعه ای که سنش زیاد شد ازدواج کنه 

اینو متمعن باشین اگه شوهرم خوب گیرم نیاد اصلا ازدواج نمیکنم ولی آیا کسی هست که مثل من باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من میگن دیره ازدواج کن خودم نمیخام😐

من یه دُخــ💛ـتــرقوی اَم! دَرحالِ مبارزه با «افــسـردگـے!! » خدایا! ممنونم ڪہ هوامو داری!❤☺ میدونم قلب مهربونی داری... میشه از ته همون قلب مهربونت برام دعا کنی که به خواستم برسم؟💚🙂

فقط ي كلمه بهت بگم

شوهر هرچي باشه بهترين مرد دنيا و بهترين خونوادم ك باشن بازززززززم درد سر و مشكلات خودشونو دارن سختي هست و....

مگه مجبوري از سن كم وارد اين مسائل بشي

من الان سنمم كم نيست همش تو فكر خونه و جاي حموم توالت و بوي فاضلاب و ..م فكر نكن اينا مسخرن ولي چهارتا مشكل اينجوري داغونت ميكنه

تازع اينجور مسائل ذر صورتيه ك شوهرت و خونوادش خوب باشن وگرنه ك واويلاس 

همه اونايي ك شوهر كردن ب نظرشون طرف ادم خوبي بوده مثل هندونه سر بستس و شانسي خدايي نكرده شانس نياري شكنجه ميشي

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
همه میگن پشیمونن خیلیاشون هم جدا شدن چون هنوز خیلی وقت داشتن از مجردیت لذت ببر

شاید ازدواجشون درست نبود یا کم کاری کردن چون ما تو فامیل خودمونم کسایی بودن که زود ازدواج کردن الان به غلط کردن افتادن ولی من همون موقعه ای که بچه بودم اونارو میدیم میگفتم اینا زندگیشون عاقبت بخیر نمیشه چون اصلا حریم خصوصی حالی‌شون نمیشد یا از رو هوس ازدواج میکردن یا اصلا خانواده ها راضی نبودن 🙁🙁