2777
2789

قهر میکنم😑

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن اومدیمو اصرارم کردیم اگ نخواد بگه اصرار و قهر و...فایده نداره ممکنه بپیچونه  همون صبر کنی ...

خودمم میگه برا اینکه اصرار نکنم شاید یه چیز دیگه از خودش بگه

یه چیزی که به آیندمون ربط داره و بحث خانوادگیه میگه ولی توضیح نمیده منم نگرانم

من خودم یه بحث خانوادگی رو از نامزدم پنهون کردم و تا خونه خودمون نریم بهش نمیگم اونم همینطور سمج هم نمیشم ک بپرسم 

قهرم کردم چندروزه باهاش سرد شدم بازم نمیگه دیگه نمیدونم چکار کنم🤦🏻‍♀️

برو ببینش چنگش بزن جیغ لکش دیوونه بازی دربیار گازش بگیر😑😑روشای من ایناس دیگ اخرش میگ عسل خلی تو بابا اینه جریان😂😂😂🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️یه کار دیگ ام میتونی بکنی اخررابطه ک حالش خوبه ازش بپرسی😶

من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم‌‌..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
من خودم یه بحث خانوادگی رو از نامزدم پنهون کردم و تا خونه خودمون نریم بهش نمیگم اونم همینطور سمج هم ...

آخه من تو تاپیک گفتم نامزدتون، ما هنوز نامزد نکردیم یه موضوعیه که درمورد خواستگاری ایناس ولی نمیگه

برو ببینش چنگش بزن جیغ لکش دیوونه بازی دربیار گازش بگیر😑😑روشای من ایناس دیگ اخرش میگ عسل خلی تو با ...

اینطوریم فکر نکنم بگه انقد اصرار کردم زبونم مو درآورد