2777
2789
عنوان

نامزدم

163 بازدید | 10 پست

خانوما  با نامزدم امروز داشتم تلفنی حرف میزدم ک گفتم شارژم تموم شده گف مگه دیشب نریختم کفتم‌با خالم حزف زدیم  اونم ب شوخی گف خب بهش میگفتی پنج تومن شارژ بفرس حالا من ناراحت شدم اون میک ناراحتی نداره واقعا من حق ندارم ناراحت بشم 

واقعا ناراحت شدی؟

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم رو این مسائل ناراحت میشم خوشم نمیاد 

منم شرایط رفتن بیرون وشارژ بخرم نت بگیرم نداشتم . دوست پسرم فرستاد گفتم نفرست واینا 

بسته گرفتم خیلی زود تموم شد 

گفت نت چیکارکردیی چرااینقد زود تموم شدد

حرصم گرفت گفتم گرسنه ام بود خوردمش 

باید سوال جواب پس بدم بهت 

البته بنده خداگفت ازلحاظ پولش نگفتم بخاطراینکه نمیتونی بریی بیرون نمیتونیم چت کنیم گفتم عزیزم 

ولی منم جای تو بودم بهم برمیخورد

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

منم نام زدم باخانوادش گفتن برای چله گوشواره سرویسمو بیارن من امروز بهش گفتم نمیشه اونوبیارین یچیزجدابگیربیار

احساس میکنم ناراحت شد

بنظرتون اشتباه کردم نظرم گفتم

شماهااظهارنظرمیکنیددرباره اینچیزاکه چی بیاره؟

میگذره....ولی ردش میمونه
منم رو این مسائل ناراحت میشم خوشم نمیاد  منم شرایط رفتن بیرون وشارژ بخرم نت بگیرم نداشتم . دوس ...

البته بگما هردفعه گرفته واسم رفتم بیرون شارژو واسش فرستادم نذاشتم بمونه 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم