2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه

81 بازدید | 16 پست

چرا مثلا واسه یه مشکلت کلی تلاشو دعا میکنی حل میشه بعد دوباره یه مشکل دیگه به وجود میاد؟؟؟

منظورم اینه چرا مشکلات هیچوقت تمومی نداره مثلا دیدی بعضیا میان میگن یه روز همه ی این مشکلا تموم میشه قوی باش خب تموم میشه بعدش دوباره یه مصیبت دیگه میاد سراغت وقتی به اینچیزا فکر میکنم واقعا ناامید میشم 

کسی هست بتونه جواب خوبی بهم بده

تا زمانی ک فکر میکنی ب محض تموم شدن یه مشکل، یه مشکل جدید دیگه بوجود میاد، باید بگم حق با توعه و همینطور هم میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا زمانی ک فکر میکنی ب محض تموم شدن یه مشکل، یه مشکل جدید دیگه بوجود میاد، باید بگم حق با توعه و همی ...

چونکه واقعا همینطوره چون خودم چندبار تجربش کردم قبل اینکه بخوام بهش فکر کنم

انسان بین میل و ملال دائم در رفت و آمده ...

میل به خواستن چیزی و سپس ملال از همون چیز ...

مثل وصال که بعدش میگیم همین بود؟ روزمرگی و ملال میاد سراغ مون ...

باید بتونیم برسیم به یه نقطه میانی که دچارش نشیم ...

مجتبی شکوری _ برنامه کتاب باز 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چونکه واقعا همینطوره چون خودم چندبار تجربش کردم قبل اینکه بخوام بهش فکر کنم

بله درسته

حق با شماست

این شده واقعیت زندگیت

و تا زمانی که تغییرش ندی توی ذهنت، همین آشه و همین کاسه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
نقطه میانی یعنی کجا؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی الهی خیر ببیبنی 

بذار ببینم لینک ویدئوش را پیدا میکنم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بله درسته حق با شماست این شده واقعیت زندگیت و تا زمانی که تغییرش ندی توی ذهنت، همین آشه و همین کا ...

ببین عزیزم من قبلا مثلا یه خواسته ایی داشتم کلی دعا کردم براش و فکر میکردم اگه بهش برسم دیگه مشکلی نخواهم داشت اتفاقا اون موقع به اینکه مشکلات تمومی نداره فکر نمیکردم ولی بعدش که به خواستم رسیدم یعنی به هدفم دیدم چقد مشکلات اومده سراغم 

ببین عزیزم من قبلا مثلا یه خواسته ایی داشتم کلی دعا کردم براش و فکر میکردم اگه بهش برسم دیگه مشکلی ن ...

چون فقط از یک بعد خواستمون رو در نظر میگیریم و از خدا میخوایمش

منظورتونو نفهمیدم

شاید باید دقیق تر بررسی کنیم خواسته هامون رو و همه جوانبش رو در نظر بگیریم

شایدم باید ب خدا بگیم اگه میبینی به نفعمه بهم بدش

اینجوری اگه مشکلی هم بعدش پیش بیاد، نگرانی و ناراحتی نداره چون مطمئنیم که خوبه واسمون