2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست
اره .مال منم همیطور .نمیدونم فازش چیه .بااینکه مامانم اینا تا حالا کاریشون هم نداشتن .تو چقدر مثل من ...

ایشالا مشکلت حل بشه گلم منکه دیگه قطع رابطه کردم ن زنگ میزنم ن زنگ میزنه... دیگه راحت شدم.... فقط شوهرم رفتو امد داره

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎

[QUOTE=166012848]یعنی شما گفتی سلام عمه چرا سراغ ما رو نمیگیری ایشون به مامانت فحش داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟؟ 😂 😂 😂 😂 😂&nb ...[/QUOTنه قبلش گفت مامان سراغ برادر شوعرت نمیگیره .برادرشوعرم مشکل روانی پیدا کرده سنشم کمه .اینم مطمعنم به خاطر خود عمم .مامانم چند بار به خود پسر به شوهرم احوال پرسیش کرد حتی یه بترم رفت خونشون .الکی بهونه میار میگه چون مامانت احوال اونو نمیپرسه منم  احوال شما نمیپرسم بااینکه قبل این موضوع هم نمیپرسید .بعد فحش مامانم که مامانت هاره بره گمشه و خیلی چیزای دیگه منم گفتم خودت هاری بیشخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=166012848]یعنی شما گفتی سلام عمه چرا سراغ ما رو نمیگیری ایشون به مامانت فحش داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟؟ ...

نه قبلش گفت مامان سراغ برادر شوعرت نمیگیره .برادرشوعرم مشکل روانی پیدا کرده سنشم کمه .اینم مطمعنم به خاطر خود عمم .مامانم چند بار به خود پسر به شوهرم احوال پرسیش کرد حتی یه بترم رفت خونشون .الکی بهونه میار میگه چون مامانت احوال اونو نمیپرسه منم  احوال شما نمیپرسم بااینکه قبل این موضوع هم نمیپرسید .بعد فحش مامانم که مامانت هاره بره گمشه و خیلی چیزای دیگه منم گفتم خودت هاری بیشخصیت

[QUOTE=166012848]یعنی شما گفتی سلام عمه چرا سراغ ما رو نمیگیری ایشون به مامانت فحش داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟؟ ...

میگفتی مامانم اگه حال نپرسیده حال پسر خواهرشوهرش رو نپرسیده شما که حال پسر خودت رو نمیپرسی چی؟ 

میگفتی مامانم اگه حال نپرسیده حال پسر خواهرشوهرش رو نپرسیده شما که حال پسر خودت رو نمیپرسی چی؟ 

از بس بی ادبه فحش میداد تند تند .نمیزاشت حرف بزنم منم قطع کردم

ممنون عزیزم همچنین .شوهرت دیگه مجبورت نکرد که بری؟

اگه مامانش دعوتم کنه مجبورم میکنه... ولی اونم منو دعوت نمیکنه... شوهرمم نمیگه چیزی

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎