2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست

[QUOTE=166010485]والاتو خودت شوهرتو از خونه بیرون میکنی میخوای مادر شوهرت راهش بده تو خونه...اون فحش داده توهم ج دادی ...[/QUOTEمن اینجوری نیسما .خونمون کوچیکه .بچهامم تمام تو پام ‌اون حتی بچهامم نمگیره .من به خاطر کرونا گفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین همینجوری محکم وایسا اصلا جلو همسرت به مادرش بی احترامی نکن هر وقت گفت بیا بریم بگو بهم بی احترامی کرده تا عذر خواهی نکنه رابطه ای بین ما ایجاد نخواهد شد 

خدایم برایم کافیست💗

عزیزم شوهرت مریض شده عوض پرستاری بش گفتی برو  خونه مامانت،بعد انتظار داشتی مامانش راهش بده؟شما ...

چه اشکالی داره مادرشه.اینم دوتا بچه کوچیک داره.اینا به کنار بچه کوچیک مریض شه واقعا گناه دارن.یا اصلا خود اسی بگیره دیگه هم بچه ها لنگ میمونم هم سوهرس

چه اشکالی داره مادرشه.اینم دوتا بچه کوچیک داره.اینا به کنار بچه کوچیک مریض شه واقعا گناه دارن.یا اصل ...

وقتی مادر راضی باشه اشکال نداره ولی وقتی راضی نیس دیگه نمیشه توقع داشت و گلایه کرد.درسته بچه کوچیک دارن ولی پدرشوهر مادرشوهرم پیرن.در هر صورت خطرناکه کرونا.شوهر منم گرفت.تو خونه موند.خودش رعایت کرد مام رعایت کردیم چیزی نشد.

نباید شوهرت میرفت.. تو حق داری ناراحت بشی ولی خب فکرکنم تو این جور مواقع کوتاه میان که قائله بخوابه& ...

اون اصلا براش مهم نیس که به من چیزی گفتن .ولی به خاطره اونا با من قهر میکنه

وقتی مادر راضی باشه اشکال نداره ولی وقتی راضی نیس دیگه نمیشه توقع داشت و گلایه کرد.درسته بچه کوچیک د ...

نه اتفاقا سنشم بالا نیس چهل و خورده ایه .حتی برای زایمانمم کمکم نکرد ‌همش مامانم .من مجبور شدم وگرنه بهش نمیگفتم

ببین عزیزم به نظر من کار اشتباهی کردی که میخواستی همسرت رو بفرستی خونه مادرشوهرت یعنی تو وقتی سالمی مال ما وقتی مریضی نمیخوایم تو رو درسته برای بحث کرونا بوده ولی شما یک خانواده اید خانواده یعنی همه با هم شما فکر بچه های کو چیک خودت رو که سبک مبتلا میشن رو کردی فکر مادر شوهر و پدرشوهر که سن اونها بالاست رو نکردی؟ در ضمن جواب بزرگتر رو دادن کار درستی نیست هر چند خود دانی ولی واقعا اگه قرار باشه همیشه جواب هر چیزی و هر حرفی رو بدیم واقعا برازنده است به نظرتون البته من فقط نظر خودم رو گفتم ولی راهی که میرید اشتباهه

ببین عزیزم به نظر من کار اشتباهی کردی که میخواستی همسرت رو بفرستی خونه مادرشوهرت یعنی تو وقتی سالمی ...

اگه کسی فحش به مامانت بداد اینم فقط به خاطر اینکه بهش گفتی عمه چرا سراغ مارو نمیگیری .چیزی نمیگفتی

اگه کسی فحش به مامانت بداد اینم فقط به خاطر اینکه بهش گفتی عمه چرا سراغ مارو نمیگیری .چیزی نمیگفتی

یعنی شما گفتی سلام عمه چرا سراغ ما رو نمیگیری ایشون به مامانت فحش داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟؟ 😂 😂 😂 😂 😂