2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

65 بازدید | 17 پست

دعوای شدید کردیم باشوهرم... خیلی نامرده خیلی اذیت میکنه اصلا منو ادم حساب نمیکنه و حرف میبره واسه خانوادش

دعواشدید کردیم و اومد لباسامو داد گفت گمشو بیرون....

خیلی خوردم میکنه...هرچیم میگم لازم دارم منت میزاره و روزبروز خسیس تر میشه.فقط واسه شکم خودش خسیس نیست

حالا میگ برو میکم برو طلاق بده و مهرمم بدخ.میگ برو بزار اجرا 

بچهها طلاق دومم میشه.... صد رحمت ب ازدواج قبلم قدر ندونستم😢

این بااینک پولدارن ولی گدا و خسیس هستن و کارای منو نادیده میگیرن میگن کاری نکردی

چه بد😕

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خدا بهت ارامش بده  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونه نمیرید میگه برو خونه بابات

دنیا دار مکافافات♪ دنیادار مکافات♪خسته اقای قاضی♪ اگه که ساده باشی♪ تره گیرنه به بازی♪ اونی که دل هدامه♪ مره نارو بزوعه♪ کاری میجاها کرده♪ به مرگم بیمه راضی  کاربری چهارممه اگه با نظرم مخالفی یا با من یا هر  اقاای دیگه ای مشکل داری ریپ نکن چرا باید تاوان بقیه رو من پس بدم؟
اره شاید... 

شاید نداره ازتون مطمئنه میدونه نمیرید که....

دنیا دار مکافافات♪ دنیادار مکافات♪خسته اقای قاضی♪ اگه که ساده باشی♪ تره گیرنه به بازی♪ اونی که دل هدامه♪ مره نارو بزوعه♪ کاری میجاها کرده♪ به مرگم بیمه راضی  کاربری چهارممه اگه با نظرم مخالفی یا با من یا هر  اقاای دیگه ای مشکل داری ریپ نکن چرا باید تاوان بقیه رو من پس بدم؟
حالا چکارکنم

ابجی چی بگم والا غرورتونو حفظ کنید اینطور که تعریف کردین این حس بهم دست داد که بعد دعوا احتمالا شما پیش قدم میشید برا آشتی درسته؟

ابجی چی بگم والا غرورتونو حفظ کنید اینطور که تعریف کردین این حس بهم دست داد که بعد دعوا احتمالا شما ...

دفعه قبل من پیشقدم شدم البته بحث کوچیک بود.  بحث های بزرگ بعد ۱ هفته اون میاد باشوخی درست میکنه..

خیلی حرفا بدی زدیم...‌ همش میگ برو منم میگم خودت برو.

هم پولی کمک کردم هم معنوی اما چون پولمو برگردونده میگ کاری نکردی !  خیلییی بفکر مادیاتن... من خونه پدرم هیچوقت این جیزارو ندیدم...الانم نمیتونم برگردم اونجا

دفعه قبل من پیشقدم شدم البته بحث کوچیک بود.  بحث های بزرگ بعد ۱ هفته اون میاد باشوخی درست میکنه ...

نمیدونم ابجی خدایی ادما باهم فرق دارن ولی زندگیتون با هم ساختین نه فقط اون که منت بزاره بهش بفهمونید از حرفاش خوشتون نمیاد

نمیدونم ابجی خدایی ادما باهم فرق دارن ولی زندگیتون با هم ساختین نه فقط اون که منت بزاره بهش بفهمونید ...

همش میگ من کاری بهت ندارم.... این جمله خیلی ازار دهندس.مگر جمله خوبیه ؟؟ بنظرشما

اصلا دیگ هیچ علاقه ای بهش ندارم.کسی ک کسیو دوست داشته باشه میگ من ک کاری بهت ندارم اصلا ؟؟

همش میگ من کاری بهت ندارم.... این جمله خیلی ازار دهندس.مگر جمله خوبیه ؟؟ بنظرشما اصلا دیگ هیچ علاقه ...

ببینید برای خودمم پیش اومده که به کسی بگم ازت متنفرم و... اگه تو عصبانیت بوده هیچی تو دلش نیست شما هم حرفاش براتون مهم نباشه خودتونو سرگرم کنید به تلوزیونو این چیزا وقتتونو پر کنید ادم وقتش خالی باشه همش فکر میکنه این چی گفته یا چه منظوری داشته...