2777
2789
عنوان

رابطه ی من ...

163 بازدید | 9 پست

بچه ها خیلی از عذاب وجدانن ناراحت بودم 

یه اقایی که خیلی قصدداره منو به رابطع باخودش راغب کنه و همش پیام میده و منم 

وقتی با عشقم (عشق فعلیم) قهربودم 

به اون پیام میدادم اونم خوشش اومده بود بعد با عشقم اشتی کردیم .امشب بهش گفتم وقتی قهربودیم کسی که منو میخواد بهم پیام داده و منم پیام دادم گاهی پیام میده . ببخشید ناراحت نمیشی .. رفت تو خودش و گفت وقت قهر من نبودم ولی میدونم دوسم داشنه باشی خیانت نمیکنی . خودت باید بدونی پیام نده پرشو واکن . نزا پیام بده میخواد تورت کنه نامرد ..

و بعد موقه خدافظی گفت مال من باش . 

و خیلی تو خودش بود و هی سیگار میکشید .

الان پیام داد عکس پروفایلتچ بردار چشم نامرد زیاده . و ...

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

و این داستان ادامه دارد...   

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو هروقت جدی اومدی جلو باشه 

اتفاقا دیشب داشتم تو پیج دکتر هلاکویی یکی از مشاوره های تلفنیشو گوش میکردم جالب بود قابل توجه دخترای جوون که تو رابطه هستن 

گفت یه مرد اگه یکسال از رابطه گذشت و نگفت قصدش جدیه و هدفی داره دورش رو خط بکشین  حتی یکسال زیاده گفت اونم نو ایران با این وضعیت جامعه اگه خانمی واسش مهمه رابطش  لا هدف باشه و فقط واسه وقت گذرانی نباشه باید بعد چند ماه تکلیف خودشو روشن کنه

منتظر اتفاقات خوبم 
بگو هروقت جدی اومدی جلو باشه  اتفاقا دیشب داشتم تو پیج دکتر هلاکویی یکی از مشاوره های تلفنیشو ...

نه قصدش ازدواجه .

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   
نه قصدش ازدواجه .

خب اگه فکر میکنی جدی میگه پس هیچی دیگه لازم نبود بگی تو که هنوز تعهد دادی بهش هروقت رسمی شد اونوقت موقع قهر نمیتونی بری با کسی چت کنی چون قهری ولی الان فقط دوستین هرچند بازم میگم لزومی نداره بدونه 

منتظر اتفاقات خوبم