2789
عنوان

جنین ماژور

2043 بازدید | 22 پست

سلام دوستان یه سوال،  اون زوجایی که مینورن و ازدواج میکنن درصورت بارداری تو ماه سوم نمونه برداری میکنن و اگه جنین ماژور باشه سقطش میکنن، پس چرا با وجود این آزمایشات بازم بچه هایی رو میبینیم ک ماژور هستن؟مگه تو سه ماهگی به والدین نگفتن ک بچه ماژوره؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استاتر بقیه تاپیکات رو دیدم انقد نگران نباش  فکر نکن آزمایشش رو سر سری بگیرن آروم باش خیلی ها هستن با همچین مشکلی بچه دارن  من و همسرم زوج مینور بودیم الان دخترم ۸ سالش و تو اقدامم برای دومی نه آزمایشش خیلی سخته نه اینکه بخان جواب سر سری به شما بدن

خداااااایا دوست دارم
استاتر بقیه تاپیکات رو دیدم انقد نگران نباش  فکر نکن آزمایشش رو سر سری بگیرن آروم باش خیلی ها ه ...

آخه دکتر ب من گفت آزمایشات هم دقیق نیس و باز احتمال داره بعد اینکه گفتن سالمه بازموقع دنیا اومدن ماژور بشه،شماتاحالا همچین چیزی دیدین؟ ک بچه بعد نمونه گیری بگن سالمه اما ماژور دنیا بیاد؟

آخه دکتر ب من گفت آزمایشات هم دقیق نیس و باز احتمال داره بعد اینکه گفتن سالمه بازموقع دنیا اومدن ماژ ...

نه  من مرکز ژنتیک اصفهان دادم  نگفتن همچین چیزی  ولی بچه اولم که ماژور بود گفت میتونی بزاری دنیا بیاد پنجاه درصد ماژور هست پنجاه درصد سالم که ماترسیدیم و سقط کردیم 

خداااااایا دوست دارم
مرسی عزیزم،میشه راجب سقط توضیح بدین چجوریه؟

آزمایش میدی اگه سالم بود که میری تا زایمانت ولی اگه ماژور بود نامه میگیری میری پزشک قانونی تایید میکنن  قرص مینویسن بعد قرص رو میگیری و میری بیمارستان سقط میکنی من بچه اولم ماژور بود سال نود سقط کردم و دوباره بعد سه ماه باردار شدم که دخترم سالم بود 

خداااااایا دوست دارم