2777
2789
عنوان

خاستگاری

200 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ،ممنونمیشم که از تجربه هاتون برام بگید ،شاید کمک کننده باشه.

من یه دختر هجده ساله هستم ،از یه خانواده فرهنگی.خاستگار نظامی برام اومده.

پسره اخلاقش واقعا خوبه،حدودا بیست سه یا بیست و چهار سال داره ،و از اشنا های دورمون هستن.

و فرهنگ خونواده هامون هم به هم میخوره.

من فقط از بابت تفاوت سنب نگرانم،و اینکه آیا سنم کم نیست.

دوم از خطرات شغلش نگرانم.

راهنمایی لطفا🤒🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنتون که بهم می خوره 

نظامیم خوبه که 

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

اختلاف سنی تون که چیزی نیست 

به شغلش و شرایط شغلیش فکر کردی؟ 

امادگی ازدواج داری؟ یا میتونی کسب کنی

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

اختلاف سنی تون مناسبه ببین بستگی داره من خودم موافق ازدواج تا موقعی که دختر وارد اجتماع نشده نیستم بنظرم باید یه چیزایی رو تجربه کنه ببینه بزرگ بشه ولی خب هیچ تعریفی برای خوشبختی نداریم که صددرصد باشه بنظرم باید خوب ببینی فکر بکنی که ببینی واقعا تمایل داری تا آخر عمرت به این آدم متعهد باشی 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕