تجربه ای ندارم ولی آیت الکرسی میخونم برات انشالله مثبت باشه😍😍😍
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من داشتم سعی کن استرس نداشته باشی تا ده دقیقه بعدش هم بخواب رو تخت اگه اجازه دادن و تا دوهفته بعدش ه خیلی فعالیت نکن انشالله که جواب میگیری و باردار میشی
اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من آی یو آی کردم ، مثبت شد ولی هفته ششم سقط شد، قبل آی یو آی گرمی بخور، استرس نداشته باش، سعی کن دو هفته ای که تا معلوم بارداری آن شاالله، فقط استراحت کنی، یعد آی یو آس، هر روز ای ولرم و نشاسته بخور،