2777
2789
عنوان

باینری آپشن

3824 بازدید | 15 پست

بچه ها کسی رو میشناسید یا خودتون اگه با باینری اپشن کار کردید و برداشت داشتید؟ من تازه یه پکیج خریدم مقدمانیه و خیلی توضیحاتش کمه و اصلا کافی نیست .تحلیل های بنیادی و تکنیکال که تو بورس ایران استفاده میشه به درد فارکس و باینری میخورن یا فرق میکنه؟ هر پیشنهادی دارید لطفا بهم بگید.

باهم فرق میکنن باید خیلی باسواد باشین و گرنه فقط ضرر میکنید

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی مثلا کتاب تحلیل تکنیکال بورس به درد باینری نمیخوره؟

ربطی ب هم ندارن 

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
باید تو یه بروکر مطمئن ثبت نام کنی تقلبیش زیاد شده واینکه با یه سرمایه خ کم شروع کنی که هم کار کر ...

تا اینجاهاشو بلدم آلپاری و تاپ چنج ثبت نام کردم. پکیج مقدماتیشم دارم. میخواستم اگه کسی واقعی کار کرده تجربشو بگه و نکته ای چیزی...

باید تو یه بروکر مطمئن ثبت نام کنی تقلبیش زیاد شده واینکه با یه سرمایه خ کم شروع کنی که هم کار کر ...

تا آخر این ماه میخوام تو دمو کار کنم از ماه بعد شروع کنم با 20 دلار. یعنی احتمالش خیلی کمه بشه ازین راه درآمد کامل داشت چون کار دیگه ای ندارم؟

تا آخر این ماه میخوام تو دمو کار کنم از ماه بعد شروع کنم با 20 دلار. یعنی احتمالش خیلی کمه بشه ازین ...

من تا همین حد بلد بودم

انشاءالله که بدردتون خورده وموفق باشید

اگه موفق آمیز بود به ما هم یه ندا بدید

سلام 

ریکاوری و برگشت ضرر شما در باینری آپشن بدون سرمایه اولیه 

ب این صورت که شما حساب صفر رو بدون موجودی تحویل من میدید من خودم حساب رو شارژ میکنم ضرر شما رو جبران میکنم و اکانت رو بهتون تحویل میدم فقط واسه افرادی ک در بروکر های آی کیو آپشن و اکسپرت آپشن و بينيمو اکانت ضرر کرده دارن. 09059166423 با این شماره در وات ساپ با من در ارتباط باشید. 

سلام  ریکاوری و برگشت ضرر شما در باینری آپشن بدون سرمایه اولیه  ب این صورت که شما حساب ص ...

این خص کلاه برداره و دروغ گو.اکانت باینری منو با اکانت وبمانیم از چنگم در آورد بعدم ریکاوری کرد و هیچی بهم نداد و یه آبم روش خورد.خیلی نامرده بهش اعتماد نکنید

یکی از بهترین بروکر های باینری آپشن، بروکر کوتکس هستش، که امکانات زیادی داره. مثل مسابقات هفتگی رایگان با جوایز عالی، احراز هویت آسان، واریز و برداشت سریع، پشتیبانی و پاسخگویی به مشتریان.

سلام بچه ها من بعد از کلی تمین  معامله به یه استراتژی خیلی خوب رسیدم تو باینری. ولی یه دیدم ماجع اعلام کدن باینی اپشن حام هستش. واقعا خیلی دلسرد شدم. کسی میدونه چرا حرامش کردن؟