2777
2789
عنوان

بیاید خواهشا

88 بازدید | 13 پست

توروخدا با دلهای پاکتون برام دعا کنید خسته شدم از مشکلات و بدبیاری و بی پولی ارزومه یه روز شادباشم تو زندگیم خسته شدم دیگه.  لطفا دعا کنید خلاص شم از اینا . انشالله خدا به دل شما و خانوادتون ارامش ببخشه. تنتون سالم وحاجت روا شید❤هر کی برام دعا کرد لطفا لایک کنه براش صلوات بفرستم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره بدونم مشکلات چیه؟

مشکلم اینه از در و دیوار بدبختی میباره برام  .زندگیم داره سرد میشه همیشه کسل و بیحالیم دیگه امیدی ندارم به زندگی کردن کلی قسط داریم و هرچی میدیم باز تموم نمیشه اینو صاف میکنیم اون یکی میاد . یا برامون همش مشکل پیش میاد نمیدونم چرا گاهی حس میکنم شاید طلسم کرده باشه کسی برام

مشکلم اینه از در و دیوار بدبختی میباره برام  .زندگیم داره سرد میشه همیشه کسل و بیحالیم دیگه امی ...

دعوای خانوادگی هم دارید ؟ یعنی همه با هم دعوا میوفتید؟ دم غروب دلت میگیره گریه بی اختیار میکنید؟

دعوای خانوادگی هم دارید ؟ یعنی همه با هم دعوا میوفتید؟ دم غروب دلت میگیره گریه بی اختیار میکنید؟

من متاهلم. اره غروبا خیلی دلم میگیره جدیدا دیگه کنترل اعصابمم ندارم .انگار مرده متحرکم ناامید پر از غصه

من متاهلم. اره غروبا خیلی دلم میگیره جدیدا دیگه کنترل اعصابمم ندارم .انگار مرده متحرکم ناامید پر از ...

با این مشکلاتی که داری احتمال داره شمارو جادو کرده باشند 

بازم احتمال میدم مطمئن نیستم 

مبخوای یه جا سرکتاب باز کن