2777
2789

با کاهگل خودتون بسازید آره.

ما۲۵۰متره با۲۰۰میلیون فقط تونستیم ستون بیاریم بالا

سقفم نزدیما.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت ساختن با قیمت خریدن یکیه ؟

نه متری ۳تومن میسازن متری ۱۰میفروشن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نه نمیشه . الان ۱۰۰ تومن فقط سربندی یه خونه خرجشه میله گرد وچوب گروونه. فکر دروپنجره کن. فکر دستمزد ...

حالا به نظر من کابینت این چیزاا واجب نیست آدم میره میشینه یه سال بعد که دست و بالش باز شد خرج ریز کاریا میکنه 

حالا به نظر من کابینت این چیزاا واجب نیست آدم میره میشینه یه سال بعد که دست و بالش باز شد خرج ریز کا ...

کابینتم نزنه باز با۱۴۰ بعیده والا.

شن .سیمان. چوب. میله گرد. گچ. راویز براگچ کشی.

در پنجره

بلوک.لوله کشی گاز. اب. شیرآلات. موزاییک و.........

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
سقف تازه اول خرجاتونه.حداقل ۳۰۰دیگه خرجشه.تازه بیشتر

😢😢😐😐😐یه گچو کاشی سرامیکه دیگه درو پنجره هم خریدیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عههه پس کمتر خرج ساخت مرسی

اره دیگه سود کنن 

😢😢😐😐😐یه گچو کاشی سرامیکه دیگه درو پنجره هم خریدیم

ما هم همین جور فکر میکردیم دو سال پیش.۱۴۰میلیون پول گذاشتیم برای ساخت.۲۵۰خرج شد.گفتیم مگه چیه یه اینه یه اونه.ولی انقد خرجای ریز و درشت داره که فکرشم نمیکنی.همون کاشی و سرامیک خونه ما دو سال پیش که ارزون تر بود شد ۱۰ تومن.الان حساب کن.کلی خرج داره.کابینت بیشتر از ۵۰ میشه.شیر آلاتمون فقط ۲ تومن شد.الان حساب کن چقد گرون شده.پکیج الان بالای ۲۰تومنه.در ضد سرقت بالای ۷ تومن.بقیشچ نگم دیگه

ما هم همین جور فکر میکردیم دو سال پیش.۱۴۰میلیون پول گذاشتیم برای ساخت.۲۵۰خرج شد.گفتیم مگه چیه یه این ...

😢😢😓😓😓😓😓