ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما ۱۴۰متریو سه سال درگیرش بودیم ۲۰۰به بالا به پامون درومد...تازه تو یه شهر کوچیک استان خوزستان
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
عزیزم بسته به ساختش داره ما دوطبقه بنا گرفتیم ۱۴۰متر تاالان که سقف گرفتیم ۲۵۰تومن خرج کردیم ۱۰۰تومنم داخلش بشه نهایت ۱۵۰ ولی یه طبقه خیلی ساده میشه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
ما واسه ساخت سوئیت که بیشتر کاراش شده ۱۰۰ به بالا خرج کردیم...فقط مجوز ساخت و عوارض شهرداری ۳۰ میشه..هزینها بالاس خونه سازی با کمه کم ۴۰۰ پول میخواد
سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
عزیزم من یه شهرستان هستم که هزینه ها معمولی هست ، ینی نه مثل تهران و شیراز و بالا نه مثل زوستاها و بعضی شهرستانها پایین ! خودمم میخوام بسازم از معمار که هزینه رو پرسیدم گفت یه خونه که واسه خودتون باشه و (ینی بقول معروف بساز بندازی نباشه) و نه اوتقدر بخواید کم کاری کنید و نه اونقدر زیاد خرج کنید ، متری یک میلیون و ۸۰۰ پاتون میفته ، بعد کابینت و موکت و خیلی خرج های داخلش هم بخودتون هس
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
نه . الان پر کردنپی کلی پول میخواد با این گرونی سیمان . ما ی کابینت براق و کمد دیواری ساده زدیم شد ۵۰ .تازه زیاد هم نبود شما چطور میگی با ۱۴۰ میشه ساخت. غیر اینکه طبقه ای نباشه و رو زمین و بلوکی بسازی و داخلش هم زیاد اب و تاب ندی