fattemmeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 5957 عنوان کبود میشه؟ 🙁 140 بازدید | 12 پست خوردم زمین جاش قرمز شده ب نظرتون بعدا کبود میشه؟ هیاهوی بسیار برای هیچ... 1399/09/06 | 18:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 کجات؟🙈 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
سوزپاییزی عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1467 آره حتما سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
playstation_5 عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 908 الله اکبر اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم هَس
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 یخ بزار کبود نمیشه منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
fattemmeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 5957 کجات؟🙈 😐😂چ فرقی میکنه هیاهوی بسیار برای هیچ...
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 😐😂چ فرقی میکنه 😂میخواستم بدونم خب🥴 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
fattemmeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 5957 😂میخواستم بدونم خب🥴 پام 🙁😂 هیاهوی بسیار برای هیچ...
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 پام 🙁😂 😂😂😂آها عزیزم اگه تازه هستش که یخ بزار اگه نه که هیچی شاید کبود بشه ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
fattemmeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 5957 😂😂😂آها عزیزم اگه تازه هستش که یخ بزار اگه نه که هیچی شاید کبود بشه اره ی ربعه هیاهوی بسیار برای هیچ...
melika_shabkhiz عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 453 فک کنم بری کات کبود استخر بخری خوب باشه .. امتحان کن قشنگ میشه