نغمههه مدیر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7799 عنوان حس شمشی | مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 362 پست کسی هست راست بگه خذایی وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 1399/09/06 | 18:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 دوستت داره،ولی قصدش ازدواج نیست اشتباه گفتی چون قراره ک بیاد ماه دیگ ولی بازم ممنون😍💋 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
بانوی_کائنات عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 4738 اشتباه گفتی چون قراره ک بیاد ماه دیگ ولی بازم ممنون😍💋 وقتی جواب سوالو میدونی نباید بپرسیخواهش
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9519 وقتی جواب سوالو میدونی نباید بپرسی خواهش خخخ چرا عصبی میشی خب میخاسم ببینم حست درسته یان روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
باراناالنا عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 2366 بله میشی ولی همسرت مشکل داره با کار کردنت ۳ سال دیگه بله با عشقت عزیزم دخترم بارانا کی ببیماریش رفع میشهاصلا خوب میشه
پونیو۷۶ عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 718 کنکور راستش حسی ندارم عزیزم ولی درباره ازدواجت بله غریبه،خوشبخت میشی ان شاءالله دوستت داره به منم میگین کی لزدواج میکنم لطفا
لولو00 عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 2022 پول میگیره ولی چون من چند نفر دیگرو معرفی کردم گفت بعدیو رایگان میگیره دوستم قراره دو نفرو ببره پیشش ... سلام ببخشید منم یه سوال میتونم بپرسم؟ تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام 🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
لولو00 عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 2022 ظاهرو گفتم درست نمیگم معمولا،ولی پوستت گندمیه،قد متوسط مهربون و مودب یکم لجبازی،محبت کردن و محبت دی ... عزیزم میشه من یه چیزی بپرسم بهم بگی دعات میکنم😍😘 تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام 🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
miss_seti عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 1011 سلام ببخشید منم یه سوال میتونم بپرسم؟ بله؟ میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
لولو00 عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 2022 بله؟ میشه زمان عقدمو بگین تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام 🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
miss_seti عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 1011 میشه زمان عقدمو بگین حسم میگه تابستون برج 5 میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
لولو00 عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 2022 حسم میگه تابستون برج 5 سال 1400 غریبه است یا اشنا مرسی تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام 🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
miss_seti عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 1011 سال 1400 غریبه است یا اشنا مرسی غریبه میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
miss_seti عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 1011 خیلی ممنون برات صلوات فرستادم منظورت سال 1400بود؟؟؟ بله ۱۴۰۰ میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
لولو00 عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 2022 بله ۱۴۰۰ مرسی ممنون 🌷 تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام 🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
بانوی_کائنات عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 4738 عزیزم میشه من یه چیزی بپرسم بهم بگی دعات میکنم😍😘 بپرس گلم