2777
2789
بله عزیزم،امیدوار باشین واسه روز تولدت احتمالا،متولد زمستونی؟

اره گلم  ولی خیلی دیره کههه

مرسی 💛😁

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سال بعد خونه میخرین ان شاءالله ماشین حدود ۵ماه یا ۶ماه دیگه ۲ سال دیگه،دختر

اگه بریم یزد پیش دکتر مدنظرم جواب میگیریم میتونیم بچه خودمونو داشته باشیم یا نه اهداییه؟؟

مادرشوهرت حس مثبت جاریتون انگار ی کینه کوچیک ولی در کل حس بدی نداره بهتون

سلام عزیز لطفا به منم بگو .

کنکور چی قبول میشم؟؟

کی ازدواج میکنم؟ غریبه است؟ زندگیم خوب میشه یا نه؟؟

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .
سلام عزیز لطفا به منم بگو . کنکور چی قبول میشم؟؟ کی ازدواج میکنم؟ غریبه است؟ زندگیم خوب میشه یا نه ...

کنکور راستش حسی ندارم عزیزم

ولی درباره ازدواجت بله غریبه،خوشبخت میشی ان شاءالله دوستت داره

سال بعد خونه میخرین ان شاءالله ماشین حدود ۵ماه یا ۶ماه دیگه ۲ سال دیگه،دختر

منم بگو کی میاد دوس پسرم خواستگاریم؟

دوسم داره؟خیانت میکنه؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....