2777
2789
عزیزم میشه حس نسبت من بگی  کی ازدواج میکنم حال دلم بهتر میشه؟؟ خصوصیات ظاهری همسر اینده میشه ...

یکم افسرده ایی ولی ذاتا آدم شادی هستی،مهربون و یکم سخت گیری

همسر آیندتون شخص مهربونیه و شوخ طبعه و عاشقتونه

مثل ی معجزه وارد زندگیت میشه و زندگیتو عوض میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکی حسش قویه بگه من الان باردارم یا ن چندروزه از موعدم میگذره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

وای تو دیگ کی هستی😂😀😀😀😍😍😍😍همش درست بود...عزیزم تو روخدا بگو حس همسرم نسبت ب من چیه؟ کی بارد ...

قربونت😘😍😂

بی نهایت عاشقته،ولی خیلی نشون نمیده

ایشالا ۱۴۰۰بارداری،ی پسر خوشگل

۴سال بعدشم ی دختر

قربونت😘😍😂 بی نهایت عاشقته،ولی خیلی نشون نمیده ایشالا ۱۴۰۰بارداری،ی پسر خوشگل ۴سال بعدشم ی دختر

میشه درخواستمو قبول کنی خواهش میکنم

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
یکم افسرده ایی ولی ذاتا آدم شادی هستی،مهربون و یکم سخت گیری همسر آیندتون شخص مهربونیه و شوخ طبعه و ...

ازدواج منو سعید جدیه؟ و مادرم مخالفت نمیکنه؟

منفی بافی نکنین 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
قربونت😘😍😂 بی نهایت عاشقته،ولی خیلی نشون نمیده ایشالا ۱۴۰۰بارداری،ی پسر خوشگل ۴سال بعدشم ی دختر

عزیزم میشه بگی من و عشقم کی ازدواج میکنیم و اینکه خانوادم راضی میشن یا ن

خدایا نا امیدم نکن🙏
یکم افسرده ایی ولی ذاتا آدم شادی هستی،مهربون و یکم سخت گیری همسر آیندتون شخص مهربونیه و شوخ طبعه و ...

اولین نفری هستی ک انقد‌حسش قویه واقعا بانوی جذبی😀😍😂

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج؛ بهم وفادارخ ...

بله عزیزم آدم وفاداریه و خوشبختت میکنه،یکم زمان لازم دارین

ان شاءالله ب خوشی ازدواج میکنین