2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی من در اینده با کی ازدواج میکنم مشخصات و اول اسمش پلیز اگه بگی واست 30 تا صلوات میفرستم خواه ...

معمولا درباره مشخصات ظاهری حسم دقیق نیست ولی شخصیتو درست میگم حسم میگه قدبلنده موهاش مشکیه

درباره شخصیتش آدم مهربون و منطقی ک خیلی دوستت داره

اول اسمش الف یا سین

ممنون عزیزم التماس دعا،ب خصوص برای حال الانم...

معمولا درباره مشخصات ظاهری حسم دقیق نیست ولی شخصیتو درست میگم حسم میگه قدبلنده موهاش مشکیه درباره ش ...

احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی
معمولا درباره مشخصات ظاهری حسم دقیق نیست ولی شخصیتو درست میگم حسم میگه قدبلنده موهاش مشکیه درباره ش ...

دوست عزیزم ب منم میگی راجع ب ظاهر و شخصیتم😍😍

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

سلام میشه بگی من باردارم یا کی باردار میشم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

عزیزم من با رلم ازدواج میکنم؟زمانش کیه؟

ی صلوات میفرستی برای رسیدن به حاجتم♡
اون اقایی که دوسش دارم درموردمن چه فکری میکنه وقصدش چیه؟ احساسش چیه؟ بااون ازدواج میکنم؟

فکر مثبتی داره ولی فعلا قصد ازدواج نداره

بله احتمالا باهاش ازدواج میکنین یکم طول میکشه و زمان میخواد