2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 101 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دال عدس 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خودت چی😐

من رژیمم نون وپنیری سالادی جیزی

❤❤پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقشواحساس میکنم.💛💛 مسیحای مامان عاشقتم💙💙
ما طهر قورما شورباسی داشتیم😮 شب دیگه نمیخوریم

این چیه چقدرعجیبه آنا😂

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

مرغ سوخاری با برنج

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792