پیتزاجان مدیر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 3177 عنوان چن بار با نامزدم رفتم بيرون موقع برگشت ميشينه كفشامو پام ميكنه 😐😐😨😨 | مشاهده متن کامل بحث + 11519 بازدید | 410 پست خيلي خجالت ميكشم ميشينه من واي ميسم كفشاموپام ميكنه 😐😨راستش خجالت ميكشم ولي نميخام تو ذوقش بزنم چون اگ تو ذوقش بزنم بداخلاق ميشهچكنم؟اينم بگم ازون پسر مغروراي جذاب بداخلاقيه كه فقط با عشقش مهربونه با همه بده🥺💜 🖤🖤🖤🖤🖤🖤 1399/09/06 | 18:11 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزاجان مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 3177 پوستشم سبزه روشنه چشای گیرا و جذابی داره همه دخترا دنبالشن ولی اون فقط میگه عشق خودم خوبه تازه میخو ... واي دخترررررر😂😂😂😂😂😂 🖤🖤🖤🖤🖤🖤
بانوی_کائنات عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 4738 بيشعورن از دم عه اسی جون ناراحت شدییی🥺🥺🥺🥺خواستیم شوخی کنیما دورهم🥺😁
تینا۱۳۷۴ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 505 موقع رفتن پات میکنه ؟موقع برگشت چرا پات میکنه😂😂😂 حالا ما موقع رفتن شوهرم پاهامو بوس میکنه میگه ق ... من جررر🤣🤣 خدایاشکرت🌻
بدبخت_سایت عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 3087 بيشعورن از دم دقیقا الان به مافحش# دادی؟یا نه؟🤔 📌عضو کمپین #سوپ_شام_نیست✌🏻😂📌.....
پیتزاجان مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 3177 عه اسی جون ناراحت شدییی🥺🥺🥺🥺 خواستیم شوخی کنیما دورهم🥺😁 ن دورت بگردم استيكرم نيومد بالا ك بزنم😂😂😂😂 🖤🖤🖤🖤🖤🖤
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18016 ن عشقم ولی شوهر من تا دوربینو میگیره دستش میگه عشقم ازت عکس بگیرمبعدا میفهمم یه دختر خوشگل پشت سرم تو کادر بوده ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
نیلوفرمsssss عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2726 کوفت ای جونم موهیتا هم هست😍من هروقت ببینمت یه عرض اندامی میکنم 😁😁 اینقد ک دوستت دارم
پیتزاجان مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 3177 دقیقا الان به ما فحش# دادی؟ یا نه؟ شوخي بود به پيغمبر استيكرام نيومد بالاااا😂😂😂 🖤🖤🖤🖤🖤🖤
محدثه7855 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 9115 موقع رفتن پات میکنه ؟موقع برگشت چرا پات میکنه😂😂😂 حالا ما موقع رفتن شوهرم پاهامو بوس میکنه میگه ق ... 😁
فازانjooon عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 4405 عه وا😐 چرا😐 چه کامنت سنگینی😐 همه ی دوست و اشنا و فامیل دارن حسرت شوهر منو میخورن نمیدونن منه بیچاره دارم چه عذابی میکشم
بدبخت_سایت عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 3087 شوخي بود به پيغمبر استيكرام نيومد بالاااا😂😂😂 قهرم# ☹☹ 📌عضو کمپین #سوپ_شام_نیست✌🏻😂📌.....
شیداتنها عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 4246 شوهر منم اینجوری بود با همه بد اخلاق با من عالی ولی الان بعداز ۱۲ سال با همه عالیه منو ... شوهر من از اولش با همه خوش اخلاقه با فقط با من بداخلاقاز نظرش همه مردم دنیا محترم و دوست داشتنی و خوش قلبن ، الا من بدجنس و افعی 😢😢 الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
فرزانهجیگر عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 1515 ما هم عاشقیم 😁صندلی از زیر هممیکشیم. با.... میفتیم زمین میخندیم😂 ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨ 💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام پدر؟