برا منم دوازده سال پیش نشد الانم اصن ناراحت نیستم 😉😉
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
وقتی به یکی علاقه داری بهتر بدون درنظر گرفتن دختر و پسر بودن یه جاری حالیش کن که دوسش داری با ازش خوشت اومده تابعدها حسرتشو ب
نخوری
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
اوایل حسرت آه و قرص اعصاب اصن ی چیزی بعدش خدا یکی و سر راهم قرار داد خیلی بهتر اگر با اون بودم هیچی نداشتم الان فکرش میکنم همه ش افکار بچه گونه داشتم همچون مالیم نبود اما اون زمان برام خدا بود
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
خر اینم یه تشتباهه که مال کسی رو بخای ماله خودت کنی....میدونم عشق یهو میاد و دست ادما نیس تمیدوارم بهتر و مناسب ترشو پیدا کنی عزیزم
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود