2777
2789
عنوان

مادرشوهر

327 بازدید | 30 پست

امروزبابام وداداشم خونه مابودن واسه نهارهرموقع خونواده من میان مادرشوهرم اینهاخودشونومهمون میکنن پامیشن میان امروزتعجب کردم نیومدن امامادرشوهرم ازفضولی انقدربدرفتارکردهرپنج دقیقه یه بارپنجره روبازمیکردببینه چه خبره شوهرم رفته بودمیوه بخره صداش کرده ازکجایی میایی شوهرم هم ازحرصش الکی جوابشوداده الان اومده میگه ازدست مامانم خسته شدم میرم بهشون میگم رفتارشونواصلاح نکنن دیگه مارونمیبینن تاحالامن میگفتم قبول نداشت ازشون دفاع میکردالان خودش باچشماش دید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متنفرم از این اخلاق مادر شوهرا

من هروقت میرفتم خونه اجیم ،مادر شوهرش هم می اومد پیشمون می‌نشست تا اخرررررررررر 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

ان شالله خدا کمک کنه مستقل بشیم 🤲🏼🤲🏼🤲🏼به حق فاطمه معصومه 

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
متنفرم از این اخلاق مادر شوهرا من هروقت میرفتم خونه اجیم ،مادر شوهرش هم می اومد پیشمون می‌نشست تا ا ...

خسته ام کرده

صبح زنگ زدگفت گلاب دارین لازم دارم گفتم آره دادم شوهرم بردبراش گفته حیفه به این جوروسایل هاپول ندین گرونه شوهرم ناراحت شده بوداومدبه من گفت اگه حیفه خودت چرااستفاده میکنی خودش میخوادخودش هم میگه نخرین

خوب شد ک خودش با چشم خودش دید کلا مردا فک میکنن ک حق با خودشونه و همه زنا از خانواده شوهر بیزار درصو ...

آره 

امروزهمه رفتارهای بدمامانشوخودش دیدازصبح داره پشت سرش غورمیزنه

آره  امروزهمه رفتارهای بدمامانشوخودش دیدازصبح داره پشت سرش غورمیزنه

بزار غر بزنه چون بچه خودشونه راحتر میتونه جوابشون رو بده و اونام زودتر از کاراشون دست برمیدارن

آره  امروزهمه رفتارهای بدمامانشوخودش دیدازصبح داره پشت سرش غورمیزنه

به مرد جماعت اعتماد نکن 

الان غر میزنه.فردا دوباره میذارتش روی سرش 

با سیاست باش .هرچی گفت تو هیچی جواب نده چون بعدا موقع بحث ،علیه تو استفاده می‌کنه 

هرچی باشه مادرشه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
به مرد جماعت اعتماد نکن  الان غر میزنه.فردا دوباره میذارتش روی سرش  با سیاست باش .هرچی گ ...

آره قبلامن میگفتم اون ساکت بودالان من حرف نمیزنم خودش حرصشوخالی میکنه

2790
2778
2791
2779
2792