2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ نتیجه ای نداره     تا میتونی تنبل و تن پرور باش

عاشق روحیه دادنت شدم مفید ومختصر

خدایا شکرت امروز 1405/04/01 بی بی چک و جواب ازمایش هر دوتا مثبت شدن هزاران بار شکرت نصیب همه منتظرا بشه 😍❤️🥰

موضوع تاپیک:بیایین از نتایج سختی ها و تلاش هاتون بگید

حالا چرا و دلیلش مهمه 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

دلیل تاپیک:    من انگیزه بگیرم 🤦🏻‍♀️

😂😂😂😂😂

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم

رژیم گرفتم ورزش کردم بیست کیلو کم شد الان دو ماهه دارم سر. پنج کیلو درجا میزنم هی زیاد میشه

تغییر رشته دادم ارشد روانشناسی بالینی خوندم یه ساله پایان نامه رو حال ندارم برم دنبالش

کلا استاد گند زدن به تلاش و اتلاف وقتم

بدون اغراق همیشه بعد از بدبختی های بزرگ یه خوشحالی غیر ممکن برام ممکن شده

شب هایی رو دیدم که شاید یه نفر هم حاضر نمی شد تحمل کنه 

الان دارم داستانش و مینویسم گاهی همسرمم میگه چطوری تحمل کردی؟ ولی الان دیگه گذشته...

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
موضوع تاپیک: بیایین از نتایج سختی ها و تلاش هاتون بگید حالا چرا و دلیلش مهمه 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 ...

مشکلش چیه؟ 

وسط اینهمه اوضاع و خبر بد یکم ادما نمیشه از خوشبختیاشون بگن؟ 

همیشه همینقدر قوی بمون 

سعی میکنم

البته رفته رفته تحمل آدم کم میشه، اعصابم ضعیف تر شده ولی کم نمیارم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
مشکلش چیه؟  وسط اینهمه اوضاع و خبر بد یکم ادما نمیشه از خوشبختیاشون بگن؟

ببخش

من اشتباه خوندم😂😂😂

تلاشا رو نخوندم

فکر کردم گفتی مشکلات و بدبختی هاتون🤔🤔🤔🤔

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم