2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست
با خواستگار سابقت دوست بودین اولش ک بعد اومد خواستگاری؟یا اونم سنتی بود؟

اونم سنتی بود ولی خودم هم بهش تمایل داشتم الانم هم اون ازدواج کرده و اونم مثل من راضی نیست 

از نگاش فهمیدم آخه فامیلیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با عشقم ازدواج کردم ولی الان زندگیمون خیلی عادیه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
ولی اگه یکیو دوست نداشته باشی عمرا بتونی نطرتو بهش عوض کنی😔

منم چند ساله نتونستم به مامانم هم گفتم بچه بودم هیچ وقت نمی بخشمتون ۱۵ سالم بود نامزدم کردن منم یکی یه دونه لوس بودم برام مثل یه بازی بود 

منم چند ساله نتونستم به مامانم هم گفتم بچه بودم هیچ وقت نمی بخشمتون ۱۵ سالم بود نامزدم کردن منم یکی ...

درکت میکنم عزیزم زندگی بدون عشق  عذابه

به امید فردایی شاد بازندگی بهتر❤
الانم یه مرتیکه بهم درخواست دوستی داده نمی دونم چرا اینا نمی زارن ما راحت دردودل کنیم 

کیا؟؟چرا باهاش حرف نمیزنی باشوهرت دردتو بهش بگو فکر نکنم حرف زدن با یکی دیگه مشکلتو حل کنه

کیا؟؟چرا باهاش حرف نمیزنی باشوهرت دردتو بهش بگو فکر نکنم حرف زدن با یکی دیگه مشکلتو حل کنه

تو هم نی نی سایت درخواست دوستی داده ، نه با وجودی که زندگی جهنمی دارم محاله با نامحرم حرف بزنم و ارزش خودم رو پایین بیارم

حرف زدن با شوهرم هم هیچی رو درست نمی کنه اینقدر حرف زدم باهاش😔

فقط به خاطر اینکه پدر خوبی برای دخترم هست این زندگی رو تحمل میکنم

تو هم نی نی سایت درخواست دوستی داده ، نه با وجودی که زندگی جهنمی دارم محاله با نامحرم حرف بزنم و ارز ...

چند سالتونه تو شوهرت؟؟؟یعنی دعواهم دارین؟؟یا فقط سرده

۳۰ و ۴۰  اولا دعوا داشتیم الان خنثی فقط روزا میان و میرم

من عزیزم تو زندگیت نیستم فقط اینو میدونم زندگی درکنار کسی که دوستش نداری خیلیییی سخته وعذاب میکشی فقط اگه فکر میکنی رو شوهرت تاثیر داره دلبری کن براش لباسایه باز بپوش برین دور بزنین اگرم که تاثیر نداره فقط به خودت و دخترت برس به اون به چشم همخونه نگاه کن ولی فکر نکنم جدا شدن راه خوبی باشه به خاطر دخترت