2777
2789
عنوان

دهه هفتادی های گل بیاین دور هم باشیم 😍🥰😊

| مشاهده متن کامل بحث + 18373 بازدید | 1738 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بروبچه های دهه هفتادی مخصوصاهفتادوپنجیا😍👋

سلام سلام

خوش اومدی

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️😍😍😍

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
کی لواشک خشایار یادشه با همون ژست میزنم تو ملاجتااا...فیلمش رو هم خیلی دوست داشتم. عمو پورنگ که عشقم ...

فقط لواشک نبود پولای تقلبی باعکس خشایار دفترچه خطکش وهرچیزی که فکرشو کنی، یمدت هم عکس سیتا مسافری از هند مد شده بود من همه پول توجیبی هام رو میدادم بابتش😂اما چقدرخوش بودیم باهمون فیلم خشایار کل خانواده مینشستن دور هم کلی میخندیدن

پلیس مدرسه بودم رب ساعت زودتر میرفتم سرخیابون میاستادم یه تابلو ایستم داشتم خیلی باحال بود

😂😂😂😂😂😍😍😍

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
از اخرم نفهمیدم طرف آبیش برای چی بود ؟

نمیدونم والا.... انقده حساس بودم روکتاب ام الان یادم میاد ناراحت میشم بابام برام کتاب خریده بود منگنش بد بود رفت داد پس گفت دیگه برات نمی‌خورم هرچیم میگشتم دیگه کتاب گیرم نمیومد انقد گریههههه کردم بنده خدا بابام

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

همه چیش ب کنار.فقط اونجاهاییش که مدرسه شیفت صبح بودیم،بارونم میمومد وااااااای میومدن بیدارت میکردن بری مدرسه.اون جای گرم ونرم آخ.آآخ.تنهادغدغه ی زندگیمون همون شیفت صبح بود ک میخاستی ازخاب بیداربشی 😥😥😥