2777
2789
عنوان

کالسکه ؟!!!🤰🤱

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 38 پست
من چرم قهوه ای دوس دارم وای نمیدونی چیه که واااای چرم اصل قهوه ای باشه با باباش کت فهو های بپوشه باه ...

الهییییی 

چه حس خوبی داشت😊😍👌

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
اغلب ماشین و شهرمون پیاده رو های استاندارد نداره

گلممم اگه اهل پیاده روی و اینا باشی عالیهه 

اگرم نه وقتی نیاز نداری نخر الکی😊

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالم و زن داداشم اصلا کالسکه نگرفتن  الان همه با ماشین میرن این طرف و اون طرف  صندلی ماش ...

مثلا یعنی چش بشه تو کالسکه؟

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
نمی‌دونم بستگی به سبک زندگی شما داره ⁦❤️⁩ بعضی ها از تردمیل استفاده میکنند⁦❤️⁩⁦❤️⁩

⚘⚘⚘

روشن زود چرک میشه و لی مشکی و سورمه ای نه و جنسیت هم ندارن بعدا میشه بازم استفاده کرد 

آره گلی همینجوره😍

مثلا یعنی چش بشه تو کالسکه؟

سوال منم هست آخه تاحالا نشنیده بودم 🤔😊🙏

خالم و زن داداشم اصلا کالسکه نگرفتن  الان همه با ماشین میرن این طرف و اون طرف  صندلی ماش ...

آره خب ولی گاهی پیاده روی ان شاالله بعد کرونا

واقعا کالسکه خیلی کمک کنندس

صندلی ماشینم اوجب واجباته

وقتی کمربند ببندی امن میشه واسه بچه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.