2777
2789
عنوان

کالسکه ؟!!!🤰🤱

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 38 پست
بعضیا اهل پیاده روین  واسه خریدم خوبه بچه راه نمیوفته اینور اونور یا خسته بشه نق بزنه

من حس امنیت ندارم بچم رو بزارم تو کالسکه برم بازار و پیاده روی ⁦❤️

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطراف خودم چون دیدم از کریر و کالسکه استفاده نمی‌کنن به هیچ وجه نمی‌دونم  دیگه الان همه با ماش ...

کالسکه بخوایم بریم پیاده روی و بازار کلی کارایی داره😁

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
کالسکه بخوایم بریم پیاده روی و بازار کلی کارایی داره😁

نمی‌دونم بستگی به سبک زندگی شما داره ⁦❤️⁩

بعضی ها از تردمیل استفاده میکنند⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
من رنگ کالسکه و کریر مشکی و میپسندم شیکه

مشکی طلایی مد نظرمه شوهرم میگه تیره اس

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
کالسکه چیکو فقططططط صددرصد کالسکه به دردمیخوره

آره واقعا 👌👌👌

استوک هلند بنفش ویا سیاهش رو بخر یک عمر برات کار میکنه پیرگاردین ومکسی کوزی هم خوبه ولی هیچی استوک ...

⚘👌😍

مشکی طلایی مد نظرمه شوهرم میگه تیره اس

روشن زود چرک میشه و لی مشکی و سورمه ای نه و جنسیت هم ندارن بعدا میشه بازم استفاده کرد 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نهاوند

بعضیا اهل پیاده روین  واسه خریدم خوبه بچه راه نمیوفته اینور اونور یا خسته بشه نق بزنه

آره اَی گفتی عالیه😂

یه رنگی بخر که دختر و پسر نداشته باشه مثل سورمه ای  برای دختر من مارک دلیجانه کارمو راه مینداز ...

آره نظرم روی ترکیب رنگای مشکی طلایی و کرم قهوه ای هستش گلممم😊😊😊

خالم و زن داداشم اصلا کالسکه نگرفتن  الان همه با ماشین میرن این طرف و اون طرف  صندلی ماش ...

گلم بحث صندلی ماشین و کالسکه و کریر جداست چون هر کدوم یه کارایی دارن بنظرم آدم پیاده روی با ماشین نمیره بعدشم میلیونا نفر بچشونو میزارن تو کالسکه و از هیج نظر ناامنی کالسکه وجود نداره 😊😊😊

من مارک دلیجان دارم خوبه رنگش هم بنفش پررنگ گرفتم قشنگه