2777
2789
عنوان

خستم کرده

57 بازدید | 7 پست

من واقعا دیگه خسته شدم

با 16 سال سن پدرمادرم نمیزارن از خونه تکون بخورم

8 ساله با دوستم خیلی صمیمی هستیم اصلا مگه میزارن من برم پیشش؟

هرچی میگم صداشونو میبرن بالا فقط

اصلا حالشون نیس که من بزرگ شدم

نمیدونم چیکاز کنم

چند دقه پیش دوستم زنگ زد گفت توروخدا فردا بیا پیشم . رفتم باز بشون گفتم ابرومو جلو دوستم بردن بسکه داد زدن

وقتی هم میگم چرا ؟ دلیل ندارن که

فحش میدن و کتک میزنن . بخدا دیگه خسته شدم

چیکار کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم سختگیر بعضی خانواده ها بی دلیل نیست 

درکشون کن چون براشون اهمیت داری نگرانن 

سنتون که بیشتر بشه درست میشه عزیزم.. 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

یه مثال میگم برای همه دوست چندسالم چندروز پیش با دوست پسرش و یکی از دوستاشون منو خواهرمو بردن یه منطقه پرت خارج از شهر میخواستن.....خودتون میدونید دیگه با کلی بازی با دعوا با بدبختی نجات پیدا کردیم یهو دوتا پسر ریختن سرمون فکر نکن بدتو میخوان فکر نکن جامعه اوکی تو بری فک نکن ادما خوبن 

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk
یه مثال میگم برای همه دوست چندسالم چندروز پیش با دوست پسرش و یکی از دوستاشون منو خواهرمو بردن یه منط ...

حرفت درسته ولی این جامعه ایه ک من توشم

من نمیتونم جامعمو عوض کنم

هیچ جا نرفتنم هم تا کی ادامه داشته باشه؟

حرفت درسته ولی این جامعه ایه ک من توشم من نمیتونم جامعمو عوض کنم هیچ جا نرفتنم هم تا کی ادامه داشت ...

تا وقتی بری دانشگاه سنی نداری تو بابا بخدا بیرون یه لقمت میکنن اینا همشون گرگن همشون خام عزیزم و عشقم نه دوست و نه دوست پسر نباید شد صبر داشته باش یکم بله منم میدونم سخته ولی تنهایی اون بیرون نمیشه منم خواهرم همیشه و دخترخالم کنارمه من خودم بارها نزدیک بود بلا سرم بیارن فکر نکن بدتو میخوان نه عزیزم اون بیرون هیچ چیز قشنگی نیست منم کلی عذاب کشیدم رفتم بیرون دوباره چپیدم تو خونه 

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk