2777
2789

بهتر که نیست برین سمت روغن های حیوانی.روغن زرد و روغن دنبه کامل بی ضرر هستن.من تازه جراحی صفرا کردم و دکتر گفت همه این مشکلات بخاطر روغن هامونه.و گفت دیگه به هیچ عنوان روغن مایع یا نباتی نخورم. به جاش روغن زرد یا دنبه بخورم اگه دیگه واقعا نمیتونم روغن زیتون

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارش معکوس را واسه ترکیدن شروع کنید تو این سایت نباید از این چیزا حرف زد همش باید گفت به به چه زندگی خوبی چه رفاهی چه قدر همه چیز جوره و... 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
تو فروشگاه های نزدیک ما هم نبود یه بار رفتم  مگه حالا دوباره بگردیم  من فکر کنم اول همه ...

نه عزیزم تهران هم نیست من خودم چند روز پیش رفته بودم آزمایشگاه سر راه ازتمام سوپریا پرسیدم نداشتن سه تاهم فروشگاه رفتم نداشتن حتی کوروش هم نداشت 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بالاتر گفتن غرب تهران پره  شما هم برو بگیر

من خونه ام اون سمتی نیست تو این شرایط هم نمیتونم تا اونجا به خاطر روغن برم اون روز هم به خاطر آزمایش بیرون رفته بودم این بی تدبیری دولت هست که وضع این شده

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞