2777
2789
ژانرش چیه ؟ 

درام

قشنگه و ارزش دیدن داره.من چون زیاد فیلم میبینم سخت پسند شدم و همه چیز و نمیپسندم.

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درام قشنگه و ارزش دیدن داره.من چون زیاد فیلم میبینم سخت پسند شدم و همه چیز و نمیپسندم.

اوکی پس دانلود میکنم میبینم 😍

مرسی 😘

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...
استخوان های دوست داشتنی هم قشنگه.

عع اوکی پس اینم میبینم 😍😍😍

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...
عزيزم. پستش. نوشته.   تركيه.  تحت. ليسانس المان. ما.  تو. خونه.  داريم. ميخو ...

عزیزم pk هندیه مگه میشه ترکی

عامر خان و آنوشکا شرما و سوشانت هندی هستن دیگه

شاید یه فیلم دیگه ست

قشنگه؟ 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
عزیزم pk هندیه مگه میشه ترکی عامر خان و آنوشکا شرما و سوشانت هندی هستن دیگه شاید یه فیلم دیگه ست ...

گلم. تاپيك. ها. قاطي. شد. من. همزمان. تو. دوتا. تاپيك

بودم. فكر. كردم.  اينجا. تاپيك.  شامپوست. كه. گفتم

تركي. هستس 

الان. متوجه. شدم. 

ببخشيد

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
گلم. تاپيك. ها. قاطي. شد. من. همزمان. تو. دوتا. تاپيك بودم. فكر. كردم.  اينجا. تاپيك.  شا ...

وااای 😅من همش داشتم فکر میکردم خیلی گیج شده بودم😄اشکال نداره عزیزم پیش میاد

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین