2777
2789
عنوان

سورپرایز بارداری😄

1304 بازدید | 41 پست

۹ ماهه اقدامیم

۲۵ آبان موعدم بود، شبش شکم درد عجیبی داشتم حتی نوار گذاشتم خوابیدم و شوهرم فکر کرد پریود شدم و خورد تو ذوقش

میخواستم صبح زود پاشم بیبی بزنم و اگه مثبت بود بزارم تو جیب شوهرم که سر کار ببینه..

که خواب موندم و نشد..

بعد از رفتنش بی بی زدم و مثبت شد و کادوش کردم.

بهش زنگ زدم و گفتم پریود شدم و کلی آه و ناله.. که اونم دپرس شد اما گفت اشکال نداره ماه بعد..گفتم عصر میرم دکتر که به دکترم بگم که این ماه بازم نشد..در حالیکه در واقع میخواستم برم بگم بیبیم مثبت شده و آزمایش و سونو بنویسه برام..

گفتم از سر کار خواستی بیا دکتر دنبالم باهم بر گردیم خونه.. قیافه ش واقعا دیدنی بود که چقدر از دکتر اومدن و اقدام و ... خسته و کلافه س... دلیل ذوق زدگی منو نمی دونست.. اومدیم خونه و بیبی کادو شده مو بهش دادم و خودم رفتم تو اتاق تا چندین ساعت صدای خنده ش بند نمی اومد.. اصلا به ذهنشم خطور نمیکرد که کادوش بیبی چک مثبت باشه...

حس خوبی بود برا همه ی کسایی که آرزو دارن آرزو میکنم این حس خوبو تجربه کنن

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

😍😍😍😍😍 عزیزم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

👇🏻👇🏻👇🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5393485/خانوما-کسی-شغل-اینترنتی-نداره-اینجا

لطفا حتما گزارش بزنین👆🏻👆🏻❤️

ایشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده😍💋

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شا الله این حس خوب برای همه تا اخرش بمونه..... منم داشتم این خوشیو بعد سه ماه تموم شد.... 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ان شا الله این حس خوب برای همه تا اخرش بمونه..... منم داشتم این خوشیو بعد سه ماه تموم شد.... 

ان شاءالله تو بهترین زمان و به بهترین شکلممکن فرشته تون میاد تو بغلتون

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝