2777
2789
عنوان

آشتی کردم😃😃😃🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 72 پست
تو برو‌کتک‌بخور از داداشت کیفشو ببر من‌نمیخورم همینجوری حقیر‌زتدگی‌کردن دخترای ملت که انقد بدبختن

برو بابا تو معلومه خیلی عقده ای هستی.اینقد حرفای چرتو پرت بچه نزن.خب یه دعوای خاهر برادری بوده،یه چیزه طبیعیه،بین همه خواهر برادرا پیش مید.

حقیری و ذلیلی و اینچرتو پرتا یعنی چی؟!عقده هاتونو اینجا خالی نکنید تورو خدا😞

عزیزم اینجا حرف هر کسی رو گوش نکن.نزار حرفای هر کسی روت تاثیر بزاره.داداشته غریبه که نیست،بیشتر از ه ...

آره اون خیلی دوستم داره

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بابا تو معلومه خیلی عقده ای هستی.اینقد حرفای چرتو پرت بچه نزن.خب یه دعوای خاهر برادری بوده،یه چی ...

کتک خوردن یچیز عادیه برات؟😁

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
تو برو‌کتک‌بخور از داداشت کیفشو ببر من‌نمیخورم همینجوری حقیر‌زتدگی‌کردن دخترای ملت که انقد بدبختن

وای 

من کی گفتم کتک آجی منظورم اینه پسرا خیلی مغرورن 

خب داداشش هست دیگه اگه آشتی نکنه پس کی؟؟

بعدشم یه کتکی زده دیگه 

عقده#ای# نباشیم#  

مخصوصا کینه ای😊

[QUOTE=165924336]برو بابا تو معلومه خیلی عقده ای هستی.اینقد حرفای چرتو پرت بچه نزن.خب یه دعوای خاهر برادری یه سوال شما هایی که داداش بزرگ دارین برا هر کاری ازشون اجازه میگیرین؟

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
تو از کامنتات معلومه اوضات خیلی خرابه.درونت پر از عقدست.یعنی چی با هر کی دعوا کردی بزن وسط پاش!یعنی ...

خب تو با هرکی دعوا کردی کتک بخور😂

تا حالا با هم مشکلی نداشتین؟

داشتیم زیاد خب من فضولم😂

دو روز پیش دوستش زنگ زد منم تماسش و رد کردم بعد گذاشتم حالت هواپیما که داداشم یکم بخوابه خیلی خسته بود 

وقتی بلند شد اومد زد تو سرم کلی هم داد زد 

ولی من فردای اون روز التماس نکردم خیلی طبیعی حرف زدم انگار که دعوامون نشده😂😐😂😂

آره اون خیلی دوستم داره

آره عزیزم میدونم،برادرت خیلی دوستت داره.چون هر چی باشه داداشته،از گوشت و پوسته توعه.بیشتر از هر غریبه ای که میاد اینجا نظر میده تورو دوس داره و براش عزیزی چون خواهرشی دیگه.

حالا یه دعوای خواهر برادری بود تموم شد رفت.برو خوش باش.

عزیزم پدر مادرت هنوز از مسافرت نیومدن ؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
داشتیم زیاد خب من فضولم😂 دو روز پیش دوستش زنگ زد منم تماسش و رد کردم بعد گذاشتم حالت هواپیما که دا ...

😄نه الان  مدرسه یه کلاس تست واسه بچه ها گذاشته منم میرم اما آرش نمیذره پیاده زدم خودش همش میاد دنبالم بچه ها هم مسخرم میکنن بیشتریاشونم با جنس مخالف دوستن

چه ربطی داشت میگم باید دلت مهربون باشه خب داداش هست داداش هم خیلی مهمه ولی شوهر باید جلوش وایساد و ب ...

اره برادر خیلی مهمه

منم داداشمو خیلی دوس دازم

ولی خیلی سال پیش یه غلطی کرد چنان زدمش به گه خوردن افتاد

با هرکسی‌مثل‌خودش رفتار کنین

محبت کرد محبت کن

فحش داد فخش بده

کتک زد کتک بزن

بدی کرد بدی کن

خوبی کرد خوبی کن

عزیزم پدر مادرت هنوز از مسافرت نیومدن ؟

نه مسافرت نیستن رفتن شهرستان