2777
2789
عنوان

بچه دار ها بیاید ؟

262 بازدید | 44 پست

سلام صب بخیر 

من ده روز خونه مادرشوهرم هستم بخاطر ماموریت همسرم امروز قرار برگرده منم ی ساعت دیگه میرم خونه 

حالا شب پدرشوهرم میگه بزار مهیار بمونه اینجا نبرش دیگه شیر نمیخوره ، از پوشک هم گرفتی 

۲ سالشه ، منم یک کلام گفتم این حرف و نزنید من نمیزارم بمونه میریم خونه ده روز با من مونده بسه . 

اوناهم گفتن بزار بمونه ببینم میمونه یا نه منم گفتم نه تنها برم‌خونه دلم تنگ میشه نه میبرم بعدا باز میایم 

حالا الان ب پسرم میگم الان میریم خونمون و فلان برگشته بچه دوساله بهم میگه من میمونم اینجااا 😓😓😓 منم گفتم اونوقت منم گریه میکنم اگ نیای ؟ 

حرفم اینجاس به نظرتون کارم درسته نمیزارم بمونه 😔😖😔😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته اصلا کوتاه نیا که دیگه اختیارشو نداری نه تو تربیت نه هیچ چیز دیگه

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
خب به نظرم پدر شوهرت میخواسته لطف کنه در حقت گفته بچه بمونه بعدم خونه پدر بزرگش هست بمونه چی میشه

چرا بمونه مگ خونه نداریم ، بعدشم بخاطر اینکه خیلی دوسش دارن لوسش میکنن

نه نزار هیچجا بمونه و به بچه ات و دیگران یاد بده که همه جا میریم ولی هرکی خونه خودش میخوابه بعد از شوهرتو پرش کن و بگو باباش گفته ببرمش میخاد ببیندش

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

اره نذار تنها جایی بمونه هرچقدرم اوتا خوب باشن باهاش اما بذار بچه از خودت حرف شنویی داشته باشه نذار جوری بشه ک عادت شه براش و جاهای دیگم بخواد بمونه

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
یه کلمه بگو بچه باید شب پیش پدر و مادرش باشه همین دیگه هم چیری نگو و بیارش حتی اگه گریه کرد

بعله شده بزور میبرمش ولی نمیزارم اگه یک روز بمونه فقط میگن بزار بمونه اینجا ، خیلی هم لوسش میکنن و بی تربیت